Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9062 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2012 - 18:40

Giresunlular Eğlenceye Doydu

Büyüt
Küçült
Giresunlular Eğlenceye
Dün akşam ilimizden canlı olarak yayınlanan Akşam Sefası programı birbirinden renkli ve eğlenceli dakikalara sahne olurken Giresunlularla birlikte ekranları başındaki izleyiciler eğlenceye doydu.

Giresunlular Eğlenceye Doydu

Dün akşam ilimizden canlı olarak yayınlanan Akşam Sefası programı birbirinden renkli ve eğlenceli dakikalara sahne olurken Giresunlularla birlikte ekranları başındaki izleyiciler eğlenceye doydu.   19 Eylül Kapalı Spor Salonundan canlı yayınlanan ve TRT Müzik Kanalından da canlı yayınla tüm yurtta ekran başındaki müzikseverlere eğlenceli dakikalar yaşatan programda birbirinden renkli ve birbirinden güzel şarkı ve türkülerle eğlence doruğa çıktı. Çok değerli Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçılarının sahne aldığı programda izleyiciler müziğe ve eğlenceye doyarak keyifli dakikalar geçirirken programda ayrıca Giresun’un tanıtımına da geniş yer verildi.   Programın başlangıcında sunucu 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Vali Dursun Ali Şahin’in davetiyle ilimize geldiklerini belirterek Giresun’un doğal ve tarihi güzelliklerine, insanlarının misafirperverliğine hayran kaldıklarını söyledi. Ekip olarak Giresun’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirten sunucu, Vali Şahin’e kurumları adına teşekkür etti ve ayrıca tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.   Yaklaşık bir buçuk saat süren programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt koro şefine bir çiçek takdim ederek, tüm öğretmenler ve Giresunlular adına TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e teşekkür etti.   Programa eşleriyle birlikte Vali Vekili Yüksel Çelik, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Baro Başkanı Avukat Gültekin Uzunalioğlu, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir