Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6694 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2011 - 11:32

Giresunspordan Muhteşem Gece

Büyüt
Küçült
Giresunspordan Muhteşem
Bank Asya 1.liğinde yeralan Giresunspora yardım amacıyla düzenlenen gece Kartal Titanik Otelde yapıldı.

Giresunspordan Muhteşem Gece

Bank Asya 1.liğinde yeralan Giresunspora yardım amacıyla düzenlenen gece Kartal Titanik Otelde yapıldı. 

Titanik Otelde 5 Mayıs gecesi düzenlenen geceye Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü  evsahipliği yaparken, birçok bürokrat, işadamı, siyasetçinin yanı sıra Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Turan katıldı.Siyasiler arasında ilk göze çarpanlar ise Ak Parti Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli ve CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamza Cebi oldu. 

       Tüm Giresunspor camiasının ve yönetim kurulunun hazır olduğu gecenin açılışında bir konuşma yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Ömer Ülkü konukları selamlayarak, Giresunsporun 44. kuruluş yılının kutlandığı bu birlik ve beraberlik gecesinde bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Giresunsporun bu günlere gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti. Giresunspor yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Çalık, Mustafa Eren ve İsmail Türkoğlu organizasyonun gerçekleştirilmesinde önemli gayret saffettiler. 
   

Gecenin açılış konuşmasından sonra söz alan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ak Parti Gurup Başkan Vekili Nurettin Canikli ve CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamza Cebi, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Dr. Reşat Bahat ve Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu birer konuşma yaptılar. Akif Hamza Cebi konuşmasında Giresunsporun ve Trabzonsporun aynı yıllarda kurulduğunu belirterek, Giresunsporun Trabzonspordan bir yıl önce birinci liğe çıkma başarısı gösterdiğinin altını çizdi. 

      Nurettin Canikli ise konuşmasında, Giresunspora 500 bin TL. maddi yardımda bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığına katkılarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Giresunspora katkıda bulunanlar birer plaketle ödüllendirilerek, kulübün 44. kuruluş yıldönümü için getirilen pastayı kulüp başkanı Ömer Ülkü ve futbolcular kesti. 

Giresunspor kulübünün kuruluş  sürecini anlatan bir slâyt gösterisinin ardından sahne alan Kemaliye Derneği Folklor ekibi yapmış oldukları gösteriden sonra alkışlandılar. Eski Futbolculardan Osman Topatan ve Zorbey Kazan sahneye davet edilerek kısa birer konuşma yaptılar. 

Gecede Giresunspor Başkanı  Ömer Ülkü tarafından, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turana 28 numaralı bir Giresunspor forması hediye edildi. Hasan Turan ise yapmış olduğu konuşmada Giresunsporun daha ileriye gidebilmesi ve başarıyı yakalayabilmesi için herkesin destek vermesi gerektiğini ifade etti. Giresunspor formalarının oldukça talep gördüğü gecede Fatih Şen’in okumuş olduğu şarkılarla ve Giresunsporlu futbolcular doyasıya eğlenme fırsatı buldular. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Erdoğan Erol, Şeyda Karadeniz, Osman Topatan ve Zeynep Başkan davetlilere unutulmaz müzik ziyafeti sundular. 

Haber ve Resim   Şaban Kutlu 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir