Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4835 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2013 - 20:34

Giresun'u İlçe Yapmaya Gücünüz Yetmez

Büyüt
Küçült
Giresunu İlçe Yapmaya Gücünüz
Giresun İlinin bir evladı olarak yıllardır bazı gazetelere İlimizin Kalkınması ve Sanayileşmesi üzerine neler yapılması gerektiği konusundaki fikirlerimi yazıyor, konuşuyor milletimiz ile düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum.

GİRESUN İLİNİ  İLÇE YAPMAYA GÜCÜNÜZ YETMEZ 

 

Giresun İlinin bir evladı  olarak yıllardır bazı gazetelere İlimizin Kalkınması  ve Sanayileşmesi üzerine neler yapılması gerektiği konusundaki fikirlerimi yazıyor, konuşuyor milletimiz ile düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum.

Yazdığım yazılarımla bazı kişileri üzdüğümü  de gayet iyi biliyorum. Buna da mecbur kalıyorum. Tam iki yıl  önce yazmış ve söylemiştim. Yazılarımı okuyanlar hatırlayacaklardır. Giresun İlimiz Ordu ile birleştirilmeye çalışılacak Ordu Büyükşehir yapılacak Giresun İlçeye dönüştürülecek diye. Şu anda bu tip bir çalışmanın yapıldığı duyumlarını alıyorum. İnşallah duyumlarım yanlıştır.

Daha sonra yazdığım bir yazımda da Giresun İlini büyütemeyenlerin Giresun İli dahil Batı kısmını Ordu İline, Görele dahil Doğu kısmını da Trabzon İline bağlamak isteyenlerin olduğunu söylemiştim. Ne acıdır ki bunları söyleyenlerin Giresun İli ve İlçeleri adına önemli görevlerde hizmet vermeye çalıştıklarını izliyoruz. Kendi başarısızlıklarını bu şekilde kapatabileceklerini zannedenlerin olduğunu bunlarında bir siyasi partinin önemli görevlerinde bulunduklarını yazmış hatta madem öyle bir çalışmanız var bari "Şebinkarahisar İlçemizi de İl yapın belki bir hakkı teslim etmiş olursunuz" demiştim. Bu kendini bilmezler önce makam ve yerlerini terk etsinler. Giresun’lu olduklarından şüphe etmeye başladık..

Giresun, Ordu İline bağlandığı takdirde Görele dahil doğu İlçelerimizin Trabzon İline bağlanma isteği haklılık kazanır ve gerçekleşmiş olur. Bu çalışmayı  yapanlara seslenmek istiyorum. Siz kimsiniz, kimleri temsil ediyorsunuz ve kime sordunuz ki böyle bir çalışma yapıyorsunuz?... İstiklal Savaşını kazanmış bir milletin evlatları böyle bir düşünceyi hayal bile edemez. Milletimizi peşkeş çekme İlimizi pazarlama hak ve yetkisi kimseye verilmemiştir. Birleşme halinde Giresun İli; bir İlçe haline gelir ve İstiklal Savaşında iki Alay kurup savaşı kazanma başarısını göstermiş olan İl tarihe karışır. Bunun vebali altında kalır bir daha Giresun İline gelme ve Giresun İlindenim deme şansınız kalmaz. Milletimiz sizi perişan eder. Bunun tartışılması dahi abesle iştigaldir. Makamınızı tek edip Giresun İline gelmemeniz daha hayırlı bir hizmet olur kanaatindeyim. Bağlanmak istediğiniz İlin Nüfusuna kendinizi kaydettirin. Bu millet sizden artık çekmesin. Milletimiz sizlerden yatırım bekliyor, hizmet bekliyor. Sizler nelerle uğraşıyor birde dedikodu üretip bizleri boşuna meşgul ediyorsunuz. Dikkatleri başka yöne çekiyorsunuz. Trabzon, Rize, Ordu ve Samsun İllerinin kalkınmışlığı altında ezildiğiniz için beceriksizliğinizi gizlemek maksadı ile bu çalışmaların içine girme cüretini gösteriyorsunuz. Milletimiz sizlere bu konuda izin vermezler.

           

Giresun İlini proje üretip yatırım yaptırmayarak yada başarısız çalışmalar yaparak küçülteceksiniz. Sonra birde başka İle pazarlayacaksınız. Buna gücünüz yetmez vesselam. Bırakın bu girişimleri de Giresun İline ve Milletimize sahip çıkın. Bizi boşuna meşgul edip bir birbirimize düşman haline getirmeyelim.            

Başarısız olan kişiler dedikodu üretip milleti meşgul ederler. İşte bu İl birleşmelerinde olduğu gibi. Başarılı  kişilerde milletini ve yöresini kalkındırıp geliştirip hayırla yad edilirler. Bunu yapanlara sesleniyorum. Siz hangi sınıfa dahilsiniz. Saflarımızı açıkça belirleyelim.           

Sizin bu pazarlama işine gücünüz yetmez. Makamlarınızı  terk edin. Millete en iyi hizmeti etmiş olursunuz. Bizi boşuna meşgul etmeyin. Bizim yapacak daha çok işlerimiz var!...  

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Bu Ülkeye hizmet etmek için çalışıyor. Siz bu hizmetten payımızı  almayı beceremiyorsunuz. Kısır çekişmeleri bırakıp yola revan olmanızı, bize hizmet etmeyi başarmanızı bekliyoruz. Diğer komşu İllerin yetkililerinde olduğu gibi İlimizi büyütmenizi bekliyoruz.     

Birilerini ifadem ile üzdüm ise bu Memleketimi çok sevdiğim içindir. Yoksa kimse ile bir düşmanlığım yoktur. Milletimize sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum. 08.02.2013-Saygılarımla




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir