Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6812 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2014 - 14:06

GİŞHAD Kadın Girşimciler Komisyonu 2.yaş Gününü Kutladı

Büyüt
Küçült
GİŞHAD Kadın Girşimciler Komisyonu 2.yaş Gününü
Giresun’da faaliyetlerini sürdüren Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Kadın Girişimciler Komisyonu, ikinci yaş kutlamasını gerçekleştirdi.

Giresun’da faaliyetlerini sürdüren Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD) Kadın Girişimciler Komisyonu, ikinci yaş kutlamasını gerçekleştirdi. Hüseyin Restaurant’ ta düzenlenen ikinci yaş günü etkinliğine yoğun katılım oldu. Gerçekleştirilen etkinliğe Giresun Belediye Başkanı’ nın  Eşi Müge Aksu, CHP ve  MHP Kadın Komisyonu üyeleri, KARGİD Trabzon Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı Dt. Aydan Demet ve çok sayıda iş kadını katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında konuşan GİŞHAD Kadın Komisyonu Bşk. Vekili Ayşe Yılmaz,  GİŞHAD bünyesinde oluşturulan kadın girişimciler komisyonunun 5 ocak 2012 tarihinde sekiz bayan üyesi ile faaliyetlerine başladığını, bu gün itibari ile farklı sektörlerde çalışan 25 kadın girişimci üyesi ile, emin adımlarla büyümekte ve  ilerlemekte olduklarını belirtti.

Kadın girişimciler olarak amaçlarının Giresun da ki iş kadınlarının dayanışmasını artırarak farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Yılmaz,”  İş dünyasında varılmak istenen başarı, kadın erkek eşitliğinin  ekonomik alanda da yükselmesi ile yakından alakalıdır. Kadın elinin iş dünyasına müdahalesi ile ancak topyekün bir ilerleme kaydedilebilir.  Girişimci kadınlar olarak bizler, ancak ekonomik alanda ki karar alma süreçlerinde de aktif hale gelerek başarılarımızı arttırabiliriz. Karşılaştığımız bütün zorluklara rağmen biz kadınların ekonomik landa ki çabaları takdire şayandır. Bu bağlamda ben,  iş dünyasında emeği ile çalışan tüm kadınlara, komisyonumuz adına teşekkür eder, çalışma hayatlarında  başarılar ve bol kazançlar dilerim” dedi.

Düzenlenen kutlamada Yılın Kadın Girişimcilik plaketi Yeşim Hotmanoğlu’na verilirken, Yılın Üyeleri plaketleri de Elif Yılmaz ve Berna Menteşe’ye verildi. Düzenlenen kutlama yeni üyelere rozet takdimi ve çekilişle sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir