Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6469 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2013 - 11:35

Gönül Elçileri Derelilerle Buluştu

Büyüt
Küçült
Gönül Elçileri Derelilerle
Vali eşi Melahat Şahin himayesinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi Derelilerle buluştu.

Vali eşi Melahat Şahin himayesinde yürütülen Gönül Elçileri Projesi Derelilerle buluştu.

Dün Dereli Atatürk İlköğretim İlkokulu salonunda yapılan Gönül Elçileri Koruyucu Aile Bilgilendirme toplantısına Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Eşi Hanım Demir, Giresun Çocuk Yuvası Müdürü Perihan Akkaya, Müdür Yrd. Mensur Yiğit ve çok sayıda Dereli  halkı katıldı.

 

Gönül Elçileri Projesinin sosyal sorumluluk projesi olduğunu kaydeden Dereli Kaymakamı Ömer Faruk Kala projeye Dereli halkının dayanışma ruhu içerisinde çıkacağına inancının tam olduğunu belirtti. Ve faaliyetlerin  yürütülmesi aşamasında katılımcılara teşekkürler etti.

 

Gönül elçileri   Projesi ile ilgili bilgi veren Giresun Çocuk Yuvası Müdürü Perihan Akkaya, bu projenin ilimizde devam etmesiyle birlikte koruyucu aile sayısının artmaya devam ettiğini ve çocuklarımızın sıcak aile ortamına kavuşmaya başladığını söyledi.

 

Toplantı Gönül Elçileri ve Koruyucu Aileyi tanıtan spot film  katılımcılara izletilerek, 14/12/2012 Tarihli Koruyucu Aile Yönetmeliği hakkında bilgilendirmeler ve katılımcıların soru ve cevaplarıyla sona erdi.                                                                                               

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir