Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7187 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2011 - 18:37

Görele Adalet Sarayı Gün Sayıyor

Büyüt
Küçült
Görele Adalet Sarayı Gün
Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman'ın girişimleri ile temeli atılan Görele Adalet Sarayında sona gelindi. Yeni Adalet Sarayı 2012 yılı Eylül ayında hizmete açılacak.

Görele Adalet Sarayı Gün Sayıyor
Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman’ın girişimleri ile temeli atılan Görele Adalet Sarayında sona gelindi. Yeni Adalet Sarayı 2012 yılı Eylül ayında hizmete açılacak.

Çatısı tamamlandı
Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman’ın Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü iken Görele’ye kazandırmaya çalıştığı Adalet Sarayı’nın çatı örtme çalışmaları tamamlandı. Bundan sonra elektrik ve su gibi sıva altı işlemler ile sıvası yapılacak olan Adalet Sarayının mimarinde en ince ayrıntı göz ardı edilmiyor.
Kalaman protokolü protesto etmişti
Temeli 24 Mayıs 2011 tarihinde atılan Görele Adalet Sarayı törenine katılan Danıştay üyesi hemşerimiz Nizamettin Kalaman, “Temelinin atıldığını gördüm, inşallah hizmete açılacağı günü de görürüm,” demişti. Kalaman, protokolü protesto etmek amacıyla töreni halk arasından izlemiş, protokol için ayrılan bölmeye katılmamıştı.
Açılış 201 Eylül ayında
Görele Adalet Sarayı’nın açılışı 2012 Eylül ayında yapılacak. Konu ile Giresun Gözlem Gazetesine açıklamada bulunan AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, “ Yeni Adalet Sarayımız gün sayıyor. İnşaatının büyük bölümü tamamlandı. Danıştay Üyesi hemşerimiz Nizamettin Kalaman’ın çabaları ile Görele’mize kazandıracağımız Adalet Sarayı’nın 2012 Mayıs ayında tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah 2012 Eylül ayında da açılışını gerçekleştireceğiz. “ dedi.
Görele Adalet Sarayı için bu güne kadar yaklaşık 2,5 Trilyon Lira harcandı.


--
ALİ KAYA HABER (
alikayahaber@gmail.com)

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir