Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14552 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2016 - 23:48

Görele İlçesinde Yatırımlara inceleme

Büyüt
Küçült
Görele İlçesinde Yatırımlara
Vali Karahan’dan Görele İlçesinde Yatırımları İnceledi

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Görele ilçesinde inşaat çalışmaları tamamlanan ve yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Vali Karhan, 16 Ağustos Salı günü Çanakçı ilçesi ziyaretinin ardından Görele ilçesinde yapımında sona yaklaşılan Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulunarak, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Gençlik Merkezinin yapımında sona gelindiğini belirten yetkililer; merkezin basketbol ve hentbol sahası olarak kullanılabilecek bir kapalı salon bulunduğunu, ayrıca bilgisayar birimi, kütüphane zeka oyunları, drama tiyatro salonu, resim birimi, maket el sanatları birimi, plastik sanatlar birimi, müzik ve dans birimi, dans ve folklor salonu bulunduğunu, dış alanda açık saha olarak basketbol ve voleybol sahasının olacağı bilgisini verdiler.

Vali Karahan, daha sonra Halk Eğitim Merkezi binası inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın toplam 6 kattan oluştuğunu ifade eden yetkililer, binanın 2 katının öğretmenevi olarak kullanılacağını, içinde ayrıca çok amaçlı salon ve 120 kişilik konferans salonunun da olduğunu ifade ettiler.

Son olarak, bitme aşamasında olan ve yeni eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve 13’er derslik 3 laboratuvar ve idari kısımlardan oluşan İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Karahan, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Karahan’ın incelemelerinde; Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilgili daire amirleri ve ilgili yüklenici firma yetkilileri de hazır bulundu. 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir