Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9044 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Haziran 2013 - 18:54

GRÜ Mezuniyet Töreni Yapıldı

Büyüt
Küçült
GRÜ Mezuniyet Töreni
Giresun Üniversitesi 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı mezuniyet töreni bu akşam yoğun bir katılımla Atatürk Stadyumunda yapıldı.


Törene; Vali Dursun Ali Şahin, Jandarma Garnizon Komutan Vekili Yarbay Mustafa Gezer, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, bazı daire amirleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve yakınları katıldı.

 

Saygı duruşu, istiklal marşı ile başlayan mezuniyet töreninde konuşan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Üniversitesinin 7. Mezuniyet törenini gerçekleştirdiğini belirterek, “Üniversitemiz hızla gelişen ve büyüyen bir üniversite. Zaman hızla akıyor. İnsanlık bu akan zamana ayak uydurmaya çalışıyor. Biz eğitimciler ve bilim insanları gençlerimizin geleceğimize yön vermesi, umut kaynağı olmaları için çalışıyoruz. Bugün burada mezun olan gençlerimiz hayata katılarak sorumluluk üstlenecekler. Hepsine başarılar diliyorum.”dedi. Rektör Attar Üniversitenin büyümesi için var gücüyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

 

Çocuklarının sevinçlerini paylaşan anne ve babaların gözlerinin parladığını ve yüzlerinin güldüğünü belirten Vali Dursun Ali Şahin de kendisinin de bu mutluluğu paylaştığını söyledi. Mezun olan öğrencilerin gittikleri yerlerde Giresun çıkışlı olmasının gururunu yaşadıklarını belirten Vali Şahin, “KTÜ’den ayrıldıktan sonra üniversitemizden mezun olan öğrenciler Türkiye’nin değişik yerlerinde ve hatta dünyada çeşitli alanlarda hizmet etmekteler. Bu hizmet eden mezunlarımızın Giresun Üniversitesi çıkışlı olması bizler için gurur verici. Giresun gabuğunu gırdı. Giresun Üniversitesi de gabuğunu gırdı. Bu güzellikler her yıl devam edecek. Bu gençlerimiz buradan ayrıldıktan sonra vatan uğruna hizmet edecekler. Giresun’un en güzel yerinde konuşlandırılan üniversite Giresun’un kalkınmasına büyük katkı sağlamıştır. Üniversitelerin illerde açılması illere kalkınma ivmesi kazandırmıştır. Bizde bunu 7 yıldır Giresun’da görüyoruz. Yeşilin, mavinin ve beyazın bir arada olduğu bu şehirden sizleri uğurlarken geleceğiniz açık olmasını diliyorum. Havaalanının açılmasıyla üniversitemiz ve ilimizin şaha kalktığını hep birlikte göreceğiz. Giresun ilim şehri, akademik şehir olacak.  Sevgili öğrenciler az konuşup, öz konuşup çok işler yaparak hedefinize ulaşınız. Sizlere uğurlar olsun. Sizlerin bu şenlik gününde sizlerle birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Ömrünüz ve yolunuz açık olsun “şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Üniversite Kütüğüne plaket çakılmasıyla devam eden tören öğrencilere diplomalarının verilmesi ve kep atma töreniyle sona erdi. 

 

Törenin ardından öğrenciler Gökçe konseriyle doyasıya eğlendi.

 








Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir