Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4823 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Mart 2024 - 01:00

Güce Gürağaçlılar Geleneği Bozmadı

Büyüt
Küçült
Güce Gürağaçlılar Geleneği

Bursa Giresun Güce Gürağaç Köyü Derneği Geleneksel İftar daveti Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezinde kalabalık bir topluluk eşliğinde gerçekleştirildi.

Ramazan ayının manevi atmosferinde, birlik beraberlik duygularının perçinlendiği gecede, Güce Gürağaç köylüleri oruçlarını birlikte açtılar. İftar öncesi Turan Çam ve Adnan Şahin’in okumuş olduğu Kur’an tilaveti ile gönüllerimize tat kurdular. Dernek yöneticileri misafirlerini kapıda tek tek karşıladılar.

Dernek Başkanı Salim Erol birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında; “Değerli Üyelerimiz kıymetli hemşerilerim saygı değer misafirlerimiz. Derneğimizin organize ettiği iftar yemeği programına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı sevgi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Özellikle geleceğimizin teminatı olan kalpleri iyilikten başka bir şey düşünmeyen köyümüz için canlarını ortaya koyan işinde gücünde iyi niyetleriyle ve insanlıklarıyla göz dolduran köyümüzün derneğini yönetiminde yer alan tüm gençlerine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Genç yönetim kadrosu ile birlikte dernek olarak birçok etkinliğe imza attıklarını bundan sonrada gerek Gürağaç’da gerekse Bursa’da çeşitli faaliyetler yapacaklarını belirten Salim Erol; “ Unutmayalım ki, bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha çok güçlenebiliriz. Daha çok büyüyebiliriz kaliteli bir dernekçilik yapabiliriz. Bu duygularla sözlerime son verirken iftar soframıza katı sağlayan değerli hemşerilerimize ve sofralarımızı şenlendiren sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çok sayıda dernek üyesinin katıldığı iftar programına Ak Parti Bursa Milletvekili Osman Mestan, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, Ak Parti Osmangazi Teşkilat Başkanı Orhan Aydın ve başkan yardımcısı Turgut Yavuz Kurt, Ak Parti Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Murat Karakuş, Ak Parti Yıldırım Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem milletvekili adayı Korkut Aktaş, Yeniden Refah Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yunus Koçak, Yeniden Refah Partisi Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Mehmet Uyar, Rıdvan Gürol, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Akça, Giresun Federasyonu Başkanı Üzeyir Aktaş, Güceliler Derneği Başkanı Mehmet Usta, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Beşir Karadere, Güce İlit Köyü Derneği Başkanı Ümit Ok, Güce Gulparlılar Derneği Başkanı Ali İhsan Bahadır, Güce Sarıyar-Fırınlı Köyü Derneği Başkanı Turan Himmet, Güce Kuluncaklıklar Derneği Başkanı Ekrem Akgün, Espiye Avluca Köyü Derneği Başkanı H.Eyüp Aktaş, Doğankent Söğütağzı Köyü Derneği Başkanı Hüseyin Bayram, Güce Gürağaç Köyü Muhtarı ve Muhtar Adayı Mehmet Bal, Gürağaç Köyü Muhtar Adayları Nuri Çam, Mustafa Akbaş, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Naci Özbay, Adnan Menderes Mahallesi Muhtar Adayı Hikmet Yaldız, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Aktaş katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir