Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5479 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2013 - 18:27

Güce'de Anaokulu İhalesi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Gücede Anaokulu İhalesi
Giresun'un Güce ilçesine yapılması planlanan anaokulu inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

Güce'de Anaokulu İhalesi Yapıldı

  GÜCE(Hayri BAHADIR)15-02-2013 Güce’de Anaokulu İhalesi Yapıldı.

Giresun'un Güce ilçesine yapılması planlanan anaokulu inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

  Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için başlattığı çalışmalar kapsamında Güce İlçe Merkezinde Hükümet Binası arsası yanında bulunan arsaya İl Hizmet Birliği tarafından ödeneği verilen merkez anaokulunun ihalesi İl Özel İdaresi tarafından yapıldı.

 İhaleye katılan firmalar arasında 695 Bin lira teklifte bulunan Yalçın Mühendislik, anaokulu inşaatı ihalesini kazandı. Güce Merkez Anaokulunun 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilerek açılması planlanıyor.

 Konuyla ilgili bilgi veren Güce İlçe Kaymakamı Musa EVİN yaptığı açıklamada; “Çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması için okul öncesi eğitimin şart olduğunu söyledi. Eğitimin herkesin milli görevi olduğunu vurgulayan Kaymakam Evin,”Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, geleceğimiz o kadar iyi olacaktır. Çocuklarımızı bu okullarda ilköğretime hazırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenecekler. Bunun için ilçelerde yapılan anaokullarının önemi çok büyüktür.2013-2014 öğretim yılında hizmete açılması planlanan anaokulumuz; 240 m2 lik alanda 3 katlı 5 derslik şeklinde projelendirilmiş ve anahtar teslim 695 Bin TL’ye ihale edilmiştir. 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması düşünülen binanın en kısa zamanda inşaatına başlanacaktır. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir