Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5726 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2011 - 18:47

Güce'de Sentetik Çim Saha'nın İhalesi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Gücede Sentetik Çim Sahanın İhalesi
2011Güce İlçesinin başarılı Kaymakamı Musa Evin 5 ay gibi kısa bir süreye sığdırdığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Güce'de Sentetik Çim Saha'nın İhalesi Yapıldı

GÜCE(Hayri BAHADIR)30–07-2011Güce İlçesinin başarılı Kaymakamı Musa Evin 5 ay gibi kısa bir süreye sığdırdığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

 Göreve başladığı günden itibaren bölgede yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, insana dayalı olarak yapmış olduğu yatırımlarla ilçenin kalkınmasına önemli rol oynayan Gücenin başarılı Kaymakamı Musa Evin, Güceli gençlere vermiş olduğu sentetik çim saha sözünü yerine getiriyor.

  İlçe Kaymakamı Musa Evin’in girişimleri ile Güce Çok Programlı Lisesi bahçesine yapılması planlanan Güce Sentetik Çim Sahanın ihalesi yapıldı.

  Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Musa Evin başkanlığında ve iki firmanın katılımıyla kapalı zarf usulü ile yapılan ihaleyi 149 bin 860 lira teklif veren bir şirket kazandı. Kaymakam Evin, ihale sonrası yaptığı açıklamada, ihaleyi kazanan şirket yetkilileri ile bir araya gelerek gelecek hafta içerisinde Güce Sentetik Çim Saha'nın yapım sözleşmesini imzalayacaklarını ve sahanın inşaatının en kısa sürede başlayacağını söyledi.  
  Sentetik çim sahanın yapımı için ödenek probleminin bulunmadığını ve sahanın yapımı için gerekli ödeneğin İl Özel İdaresi tarafından aktarılacağını ifade eden Evin, şunları kaydetti:  
  "Sahanın yapımı ile ilçedeki sportif anlamda çok büyük eksiklik giderilmiş olacak ve Güce halkı ile öğrencilerin spor faaliyetlerine daha fazla katılımları sağlanacaktır. Ayrıca geleceğimizin teminatı olan ve farklı yerlerde zamanını geçiren gençlerimizin de sportif faaliyetlere katılımı ile kötü alışkanlıklardan kurtulmaları sağlanacak
. "  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir