Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7416 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2012 - 10:04

Güceli Kiviciler Valiyi Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Güceli Kiviciler Valiyi Ziyaret
Güce Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Mert ve üyeleri, Vali Dursun Ali Şahin'i Makamında Ziyaret Ettiler.

Güceli Kiviciler Valiyi Ziyaret Etti

GÜCE(Hayri BAHADIR)26-02-2012Güceli Kiviciler Valiyi Ziyaret Etti.

Güce Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Mert ve üyeleri, Vali Dursun Ali Şahin'i Makamında Ziyaret Ettiler.

Ziyaret sırasında, Vali Dursun Ali Şahin’e bilgi veren Güce Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Mert, İlçede 1992 yılında başlanılan kivi üretiminin bugün yıllık 100 tona ulaştığını, organik kivi üretiminde de önemli başarı elde ettiklerini söyledi.

Birliğin mali sıkıntılarının olduğunu ve kapatılmasına razı olmadıklarını söyleyen Başkan Mert, Kivi yetiştiricilerinin en çok (T) şeklindeki direğe ihtiyaç duyduklarını, bunun ilgili tarım kuruluşlarından karşılanması talebinde bulunarak birlik üyelerinin de bu konuda öncelik almasını istedi.

Başkan Mert ayrıca, Mavi Yemiş (Çalı Çiçeği) meyvesinin tam organik olması ve yöremizdeki yaylalarda bolca bulunmasından dolayı değerlendirilmesi gerektiğini belirterek toplanarak satışa hazır hale getirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Vali Dursun Ali Şahin, bu duyarlı çalışmalarından dolayı Başkan Hilmi Mert ve üyelere teşekkür ederek, kivi üreticilerine imkânları ölçüsünde destek olunacağını belirtti.

Kendilerini Makamında kabul eden Vali Dursun Ali Şahin’e teşekkür eden Güce’li kivi üreticileri, Vali Şahin’e organik kivi hediye ettiler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir