Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7874 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2011 - 11:26

Gülen Çocuk projesi 3 G İzcilik Kampı ile Sona Erdi.

Büyüt
Küçült
Gülen Çocuk projesi  3 G İzcilik Kampı ile Sona
06 Eylül 2011 tarihinde bir basın toplantısı ile başlatılan ve NOOR FINDIK LTD firmasının sponsorluğunda yürütülen, Çocuklarımız Geleceğimizdir ''GÜLEN ÇOCUK'' projesi 08 - 09 Ekim 2011 tarihinde yapılan 3 G İzcilik Kamp'ı ile sona erdi.

Gülen Çocuk projesi

3 G İzcilik Kampı ile Sona Erdi. 
 

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir.       06 Eylül 2011 tarihinde bir basın toplantısı ile başlatılan ve NOOR FINDIK LTD firmasının sponsorluğunda yürütülen, Çocuklarımız Geleceğimizdir  ''GÜLEN ÇOCUK'' projesi 08 – 09 Ekim 2011 tarihinde yapılan 3 G İzcilik Kamp'ı ile sona erdi. 

     Gençlerimiz Geleceğimizdir Gülen Çocuk İzcilik Kampına, Keşap Fındık  Üreticileri Birliğimizin 75 üyesi çiftçilerinin 30 çocuğu katılım gösterdi. 2 gün süren kamp süresince, çocuklara çadır kurmayı, birlikte hareket etmeyi, kendine güveni, çevreye ve doğaya saygılı olmanın anlatıldığı ve yaşatıldığı kampta, çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

     Kampın birinci gününde kampı ziyaret eden Noor Fındık Ltd. firması  yetkilisi Sn. Melih BAŞKAN çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Yaptığı konuşmada, bilginin ve zamanın önemine değinen BAŞKAN, geleceğin bilgi toplumlu bir gelecek olduğunu, bilgi ile zamanın çok doğru kullanılması gerektiğini söyledi. Ardından, Keşap Fındık Üreticileri Birliği Başkanı Sn. Mustafa ŞAHİN ve Proje Koordinatörü Özer AKBAŞLI da yaptıkları konuşmalarda Noor Fındık Ltd firmasının Gülen Çocuk projesine sağladığı maddi ve manevi katkılardan ötürü gerek Noor Fındık firmasına ve gerekse firma yetkilisi Sn. Melih BAŞKAN’ a çok teşekkür ettiklerini belirterek, günün mana ve anlamını uzun süre yaşatacaklarına inandıkları birer teşekkür belgesi sundular.  

     Keyifli, neşeli ve eğlenceli geçen kampın birinci günü akşamı,  çeşitli eğlenceler düzenlenerek kamp ateşi etrafında şarkılar ve marşlar okundu, oyunlar oynandı. 

     Kampın ikinci günü sabah çadırların sökülmesi, çevre temizliğinin yapılması ile geçti. Öğleden sonra ise sırası ile Giresun müzesi, Giresun kalesi, Giresun meydanı ve Giresun uşakları parkı ziyaret edilerek iki günlük kamp çocukların evlerine bırakılmaları ile sona erdi. 

     3 G İzcilik Kampının ve Giresun Lisesinin izci lideri Sn. Yaşar ÜNAL a katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir