Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30433 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2017 - 13:47

Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerine Ödül

Büyüt
Küçült
Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerine

Sayın Valimiz Hasan Karahan, ilimizin kültürel değerlerinin tanıtım ve sergilenmesinde katkılarından dolayı Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerini ödüllendirdi.

Makamda gerçekleştirilen ödül töreninde Vali Karahan, İlimizin kültürel değerlerinin tanıtım ve sergilenmesindeki katkıları, il içi ve il dışındaki ilimizin tanıtımı adına gerçekleştirilen organizasyonlarda görev alan Giresun Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrenci ve öğretmenlerini kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Karahan, Giresun Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Hakan Demir,  Müzik Öğretmeni Alparslan Bodur ve Gizem Karalı ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Elif Oktay Esen’i Başarı Belgesiyle, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Elif Kulaksızoğlu, Ulaş Sakallıoğlu, Buse Kutlu, Serra Saral ve Eşber Ersoy’u altınla ödüllendirdi.

Birçok platformda ilimizin tanıtımını gerçekleştiren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde en son İlimiz Milletvekili Av. Sabri Öztürk’ün  16 Mayıs Salı günü Ankara’da açtığı “Güzel Ülkem” konulu kişisel resim sergisine katılmış, konuklara müzik dinletisi sunmuşlardı.

Makamdaki ödül törenine katılan Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, sergideki müzik ziyafetinden dolayı teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir