Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5969 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2013 - 12:41

Hayırsever İşadamından Bir Yıllık Gıda

Büyüt
Küçült
Hayırsever İşadamından Bir Yıllık
Yaklaşan ramazan ayı ile birlikte hayırsever insanlarımızın da fitre ve zekât bağış konularındaki duyarlılıkları artıyor.

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN

İKİ AİLEYE  BİR YILLIK GIDA

    Yaklaşan ramazan ayı ile birlikte hayırsever insanlarımızın da fitre ve zekât bağış konularındaki duyarlılıkları artıyor.

    İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever işadamı  çok zor şartlarda yaşamaya çalışan ailelerden iki ailenin her birine; her ay 250TL olmak üzere bir yıllık gıdasını temin ediyor. Ailelerden biri eşinin kanserden kaybeden yedi çocuğuyla yalnız kalan bir anne, diğeri ise yine genç yaşta dokuz çocuğuyla birlikte yalnız yaşamak durumunda kalan bir aile.

   Başkan Emine Acar, bir elin verdiğini diğer el görmeyecek anlayışıyla yardımcı olmaya çalışan hayırsever işadamına; genç yaşta dul kalarak biri yedi, diğeri dokuz çocuğuyla hayat mücadelesi veren iki ailem adına çok teşekkür ediyorum.  İlimizde ve ülkemizde fitre ve zekâtlar konusunda çok duyarlı insanlarımız var. Hayırsever işadamımızın davranışı örnek olur yaklaşan ramazan ayı ile birlikte durumu iyi olanlarla; yetimler, kimsesizler ve çaresizler arasındaki mesafe aralığı biraz olsun kapanır dedi. 17.06.2013




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir