Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6516 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2013 - 23:47

Hırsızlık Olayları İl Merkezi Değerlendirmesi

Büyüt
Küçült
Hırsızlık Olayları İl Merkezi
İlimizde son üç yıl içerisinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan incelemede 2011 yılından itibaren olaylarda düşüş sağlandığı ve bu olayları gerçekleştiren şüphelilerin de büyük oranda tespitinin yapılarak yakalandığı görülmektedir.

HIRSIZLIK OLAYLARI İL MERKEZİ DEĞERLENDİRMESİ İlimizde son üç yıl içerisinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili yapılan incelemede 2011 yılından itibaren olaylarda düşüş sağlandığı ve bu olayları gerçekleştiren şüphelilerinde büyük oranda tespitinin yapılarak yakalandığı görülmektedir. 2011 yılında 311 hırsızlık olayı meydana gelmiş ve bu olayların % 62’si (192) olay aydınlatılmıştır. 2012 yılbaşından itibaren bu tür olayları hem azaltmak hem de faillerinin tespiti ve yakalanmalarını sağlamak amacı ile il merkezinde halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde yaya devriye görevlendirilmiş, tüm sahil şeridinin kontrolü amacı ile motosikletli Polis Timleri kurulmuş ve sağlanan imkanlarla mobese kamera sistemi yenilenmiş il merkezinde ve ilimiz girişlerinde alınan mahkeme kararları ile aramalar yapılmış ve halkımızın bu tür olaylara karşı uyarmak ve bilinçlendirmek amacı ile broşürler dağıtılmıştır. Bölge illerimizde ve ülke genelinde hırsızlık olayları her yıl ortalama % 15 civarında artmakta iken ilimizde ise yürütülen tüm bu çalışmalar neticesinde ilk olarak 2012 yılında olaylarda % 8 düşüş sağlanarak 311 olaydan 288’e indirilmiş ve bu olaylarında (226) aydınlatılmış, 2013 yılında ise 2011 yılına göre % 40’lik bir düşüşle 187 olaya inmiş ve bu olaylarında 155’i aydınlatılmıştır.. Yine ülke genelinde % 35’lerde olan olayların aydınlatılma oranı ilimizde %82’ye çıkartılarak olayların faillerinin büyük çoğunluğu tespit edilmiştir.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir