Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5516 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   21 Mart 2012 - 19:14

Hüseyin Aygün'ün Tdavisi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Hüseyin Aygünün Tdavisi
Deniz Yıldızı Derneği yardım elini uzattığı Hüseyin Aygün'ün bakımı tedavisi yapılarak emin ellere alındı ancak; yine köyüne geri dönmek durumunda kaldı.

HÜSEYİN AMCA’NIN TEDAVİSİ YAPILDI

 

    Deniz Yıldızı Derneği yardım elini uzattığı Hüseyin Aygün'ün bakımı tedavisi yapılarak emin ellere alındı ancak; yine köyüne geri dönmek durumunda kaldı.

    Yağlıdere İlçesinin Koçlu Köyünde yaklaşık iki üç yıldır sahipsiz ve kimsesiz yaşamaya çalışan Hüseyin Amcayı başkan Emine Acar beraberinde vali beyin eşi Melahat Şahin, yönetimden Gönül Akdemir, Av.Ünzile Yüksel, gönüllülerden Sefine Yayla’yı da yanına alarak Koçlu Köyüne giden ekip Hüseyin Amcayı bir ambulans ile birlikte Giresun Devlet Hastanesine getirdiler. Hüseyin Amcayı başhekim ve ekibi karşıladı. Önce kişisel bakımı ve temizliği yapıldı. Sonra tedavisine başlandı. Tedavi sürecinde tahlil ve tomografilerinin yanında el ve başında bulunan kitlelerle ilgili ameliyatları da yapıldı. !927 doğumlu hiç evlenmemiş olan amcanın hayatının bundan sonraki bölümünde sağlıklı bir şekilde kalabilmesi için bakımevi veya huzurevi düşünülürken yiğeni; amcayı hastaneden alarak Yağlıdere İlçesinin Koçlu Köyüne geri götürdü.

    Hüseyin Amca’yı köyünden alarak ambulansla birlikte hastaneye getiren hasta başkan Emine Acar, Allah kimseyi böyle sahipsiz ve kimsesiz etmesin.  Bizler amcanın önce bakım ve tedavisini yaptırdık. Sonra kalması konusunda huzurevi ya da bakımevi düşünüyorduk ama nasip olmadı. İnşallah ilerleyen süre içinde gerçekleştiririz. Bu çalışmada birçok insanımızın emeği oldu. Emeği geçen katkıda bulanan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir