Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5233 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2013 - 00:46

İhtiyaç Sahibi Aile Yardımlarınızı Bekliyor

Büyüt
Küçült
İhtiyaç Sahibi Aile Yardımlarınızı
Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri yaptığı ön incelemelerde bu hafta Espiye ve Tirebolu da ki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

TİREBOLU ÇEĞEL KÖYÜNDEKİ  AİLE YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri yaptığı  ön incelemelerde bu hafta Espiye ve Tirebolu da ki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.



 Yapılan ziyaretlerde Tirebolu Çeğel Köyünde iki odası yıkılan tek odada yaşamaya çalışan Yılmaz Ekinci’nin çok zor şartlarda yaşadığını gördü. Baba sağlıklı ve her işte çalışırken üzerine ağaç düşmesi sonrasında ameliyat olarak beline iki tane platin takılıyor. Onun için hayatın zorlukları bundan sonra başlıyor. Sağlık sorunları sebebiyle ağır işlerde çalışamadığı için iş bulamıyor.3 Tane çocukla yaşam sıkıntısı çeken babayı eşinin de terk etmesi sonucu hayatı daha da zorlaşıyor. Büyük oğlunu maddiyatsızlıktan okutmaya gönderememesi sebebiyle şehir dışına çalışmaya gönderiyor. Babadan kalma en az yüz senelik evin iki odası çökmüş sadece bir odasını kullanabilen Yılmaz Ekinci, ilkokula giden oğluyla yarı aç yarı tok harabe evde her an yıkılma korkusuyla yaşıyor. Küçük Çocuğunu maddiyatsızlıktan okula gönderemediğini söyleyen baba, sıkıntılarını bizlere anlatırken gözyaşlarını tutamıyor. Ev harabe ve soğuk olduğu için akşam saatlerine kadar komşularının evindeki yanan sobayla ısınmaya çalışan ailemiz artık kendi evinde ısınmak ve karnını doyurmak için sizlerden gelecek yardımları bekliyor.

Başkan Emine Acar, günümüzde insanımızın bu zor şartlarda yaşamasını gördüğümüz andan itibaren yardımcı olmak bizim insanlık görevimizdir. Yılmaz Ekinci ve ailesinin daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için biz dernek olarak 2 odalı bir ev yapmak istiyoruz.  Bu konuda yardımsever insanlarımızdan gelecek demir, çimento, tuğla, kereste, sıva malzemeleri ve evin içinin eşyaları, nakit, vb. yardımlarını bekliyoruz. Bu ailemizin görüntülerini 31.01.2013 Perşembe günü saat 21.40 da ALTAŞ TV den izleyebilirsiniz. Yılmaz Ekinci ve ailesine katkıda bulunmak için derneğimizin (0454) 214 22 35 nolu telefonundan bize ulaşabilirler veya T.C Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288 - 5001nolu hesabından bizlere ulaşabilirler.  Emeği geçen katkıda bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir