Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6961 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2011 - 11:25

İkbal Anafen' den OYP Türkiye 9. su, 5 Türkiye 1. Sİ

Büyüt
Küçült
İkbal Anafen den OYP Türkiye 9. su, 5 Türkiye 1.
Giresun İkbal Anafen Dershanesinin beş öğrencisi 500 tam puan çıkararak Türkiye birincisi olurken, bir öğrencisi de Ortaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) Türkiye 9. su oldu.

     İKBAL

   ANAFENDEN

OYP TÜRKİYE 9.SU
    5 TÜRKİYE 1.Sİ

                 

               

             Giresun İkbal Anafen Dershanesinin beş öğrencisi 500 tam puan çıkararak Türkiye birincisi olurken, bir öğrencisi de Ortaöğretim Yerleştirme Puanı (OYP) Türkiye 9. su oldu.

 İkbal Anafen Dershanesi öğrencisi Yiğit Korkmaz 8. Sınıf SBS de 500 tam puan çıkarmasının yanında,   6,7 ve 8. Sınıf toplam puanına göre  (OYP)   Türkiye 9.  su olarak Giresun’un adını Türkiye’nin zirvesine taşıdı.

İkbal Anafen Dershanesi öğrencileri Zülal Erdoğan, Fatma Feray Özden, Beyzanur Kızılcı ve Tuna Emek 8.sınıf SBS de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak oldular.

 İkbal Anafen Dershanesi Müdürü  Taner Yener ; ’’ Gelenek haline gelen başarılarımızı bu yılda devam ettirdik. 2009 SBS de 3 Türkiye birincisi, 2010 SBS de 8 Türkiye birincisi ve 2011 SBS de 5 Türkiye birincisi çıkararak, öğrencilerimizin başarılarının tesadüf olmadığının altını çizdi.’’

Müdür Yener, bizleri Türkiye birinciliği mutluluğu yaşatan öğrencilerimiz Giresun'un yüz akı olmayı başardılar. Bu başarılar Giresun’umuzun başarısıdır. Bu başarılarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

       Şebinkarahisar İlçesinde Bir İlk Yaşandı.

8. sınıf SBS Sınav Sonuçları  açıklandı. Açıklanan sınav sonuçlarına göre Şebinkarahisar FEM Dershanesi öğrencisi Tuna Emek soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve 8. Sınıf SBS’ de Türkiye birincisi oldu.

Tuna Emek,  FEM Dershanesi öğretmenlerinin, ailesinin ve Şebinkarahisar’ın gururu oldu. FEM Dershanesi Müdürü Mehmet Karacan “Şebinkarahisar’a açılmamızın ilk yılında böyle bir başarıyı yakalamak gurur verici. Öğrencimiz Tuna Emek’ e bize bu gururu yaşattığı için onu kutluyorum” dedi. Giresun geneli olarak 500 tam puan alan 5 öğrencinin tamamı Giresun Anafen öğrencisi olup sadece öğrencimiz Tuna Emek Giresun merkezi dışından 500 tam puan alan tek öğrenci olduğunu ifade eden. Müdür Karacan ”Giresun’ da yerleştirme puanına göre ilk 7 öğrencinin 7 ‘ si de Giresun Anafen öğrencisi olup il birincisi olan öğrencimiz Yiğit Korkmaz Türkiye 9.’su olarak Giresun’umuza büyük gurur yaşatmıştır.” dedi.

Türkiye birincisi öğrencisi olan Tuna Emek, “Başarımda katkısı büyük olan FEM dershanesine, aileme ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Bu başarıyı çok çalışmama ve dershanemin beni çok iyi bir şekilde motive etmesine borçluyum” dedi. Tuna Emek’ in babası Mehmet Emek  “Evladımız bizim, öğretmenlerinin ve Şebinkarahisar’ımızın gururu olmuştur” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir