Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5426 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Mart 2013 - 10:41

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden'den Müjde

Büyüt
Küçült
İl Genel Meclisi Başkanı Osman Ödenden
İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan 12 köyü kapsayan Merkez Batı Grubu Muhtelif Köy Yolları beton kaplama işinin ihalesi yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden'den Müjde

İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan 12 köyü kapsayan Merkez Batı Grubu Muhtelif Köy Yolları beton kaplama işinin ihalesi yapıldı.

İller Bankası Borçlanma yolu ile iki grup halinde ihale edilen ve kontrollük hizmetleri İl Özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen beton yol çalışmalarının ikincisi olan Batı grubu Beton yol yapım işinin ihalesi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Daha önce İller Bankası borçlanmasından Merkez köylerimizden 10 tanesinin Doğu grubu adı ihalesinin yapılıp, Güveç, Sarvan, Barça, İncegeriş, Kemaliye, Yukarıalınlı köylerinde çalışmaların tamamlandığını, Yağmurca, Esentepe, Akçalı ve Mesudiye’de ise çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Meclis Başkanı Öden, Merkez Mühtelilif köy yolları Batı grubunun adı ile ikinci ihalenin yapıldığını ifade ederek, Beyazıt köyünde 300 m3, Orhaniye köyünde380 m3, Akıncı köyünde 530 m3, Ergence köyünde 380 m3, Lapa köyünde 230 m3, Uzgara köyünde 265 m3, Okçu köyünde 530 m3, Akköy köyünde 450 m3, Çukurköy köyünde 100 m3, Hamidiye köyünde 380 m3, Boztekke köyünde 505 m3, Erikliman köyünde 240 m3 olmak üzere toplamda 4290 m3 beton yol yapılacağını söyledi.

Ayrıca Başkan Öden İl genel Meclis Mart ayı  toplantılarında önemli kararlar alındığını belirterek, İlimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bir adet vidanjör ve idaremiz bünyesindeki iş makinelerinin ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle bir adet greyder alınmasına karar verildiğini, sözlerine ekledi. 

Öden, “ Tüm AK Parti teşkilatları olarak başta Grup Başkan Vekilimiz Nurettin Canikli ve tüm Milletvekillerimizden aldığımız güçle bu zamana kadar bütün her şeyimizle vatandaşımıza hizmet ettik. Önemli olan vatandaşa hizmeti en iyi şekilde hizmeti sunmaktır ” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir