Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6739 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2012 - 21:30

İl Özel İdaresi Müdürler Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
İl Özel İdaresi Müdürler Toplantısı
GENEL SEKRETER MEHMET EMÜR: ''EN BAŞARILI İNSANLAR KENDİLERİNİ BİLEN İNSANLARDIR ''

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ MÜDÜRLER TOPLANATISI YAPILDI

GENEL SEKRETER MEHMET EMÜR: ''EN BAŞARILI İNSANLAR KENDİLERİNİ BİLEN İNSANLARDIR ''
 

2011 yılında çok başarı çalışmalara imza atan Giresun İl Özel İdaresi aynı başarılı çalışmaları 2012 yılında da sürdürmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Genel Sekreter Mehmet Emür”ün Giresun İl Özel İdaresinde Genel Sekreter olarak göreve başlaması ile birlikte uygulamaya koyduğu ve her hafta mutat olarak yapılan müdürler toplantısının 2012 yılında da süreceği açıklandı

Bu kapsamda Genel Sekreter Mehmet Emür başkanlığında 2012 yılının ilk müdürler toplantısı yapıldı. Müdürler toplantısında Giresun İl Özel İdaresi olarak 2011 yılında yapılan çalışmalar, uygulamaya konan projeler ve planlar, bitirilen çalışmalar ile ilgili geniş kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

Müdürler toplantısında aynı zamanda 2012 yılı çalışma planları, projeler, gözden geçirildi. Tüm birim müdürleri ayrı ayrı söz alarak görüşlerini ve düşüncelerini ortaya koydular. Genel Sekreter Mehmet Emür ise ilgili birim müdürlerini tek tek dinledi ve tüm konularda ortak hareket edilmesi noktasında birleşildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür müdürler toplantısında yaptığı konuşmada ise şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ün veciz sözünde söylediği gibi “az zamanda çok ve büyük işler yaptık” sözünden hareketle Giresun İl Özel İdaresinde gerçekten az zamanda çok ve büyük işiler yaptık. Bu işlerin en büyüğü ve en güzeli hiç kuşkusuz Özel İdaremizde çalışma barışını temin etmektir. Sayın Valimizden aldığımız güçle ve yetkiler ile bu uyum ve ahenkli çalışma sistemimizi sürdüreceğiz. Bu sistemin bozulmasına geri kalmasına, asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Bozan her kim olursa mutlaka sistem içinde çözüm arayacak ve gerekenleri yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum.

Bir tek gayemiz var. Oda halkımıza hizmet. Bilinmesini istediğimiz ana ve temel unsur, İl Özel İdaresinin tüm unsurlarıyla birlikte bıkmadan usanmadan verilen görevleri zamanında yapıp çalışmak çalışmak yinede çalışmak.

Genel Sekreter Mehmet Emür Müdürler toplantısında son olarak sözlerini şu cümleler ile bitirdi. ETKİLEYİN, YÖNETİN VE YÜKSELİN. UNUTMAYALIM, EN BAŞARILI İNSANLAR KENDİLERİNİ BİLEN İNSANLARDIR…





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir