Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4993 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2012 - 12:46

İl Özel İdaresi Yaz Çalışmalarına Hızlı Başlıyor

Büyüt
Küçült
İl Özel İdaresi Yaz Çalışmalarına Hızlı
Giresun İl Özel İdaresi yol çalışmaları hızlandırdı. Genel Sekreter Mehmet Emür başkanlığında Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bir toplantı gerçekleştirdi.

  İL ÖZEL İDARESİ YAZ ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLIYOR

 

                Giresun İl Özel İdaresi yol çalışmaları hızlandırdı. Genel Sekreter Mehmet Emür başkanlığında Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bir toplantı gerçekleştirdi.

    

Toplantıda özellikle yaz aylarında köy yollarında, içme sularında, KÖYDES çalışmalarında, tüm köylerin alt yapı çalışmaları, hazırlanan planlar projeler masaya yatırıldı. Genel Sekreter Mehmet Emür toplantıda bir konuşma yaptı. Genel Sekreter Emür konuşmasında:

                İl Özel İdaresi Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğümüzün çalışma alanı özellikle köylerimiz için önemlidir. Çünkü bu şubenin yapacağı çalışma ile özellikle köylerde oturan vatandaşlarımızın mutluluğu, hizmetteki memnuniyetleri açısından son derece önemlidir. Büyük Atatürk”ün söylediği gibi “köylü milletin efendisidir” prensibi ile daha çok çalışacağız. Kısa yaz döneminde çok ve büyük işleri hep birlikte başaracağız. Bu yaz bizim atılım yazımız olsun. İller Bankasından alınan 15 milyonluk kredi ile özellikle yol betonlarına ağırlık vereceğiz. KÖYDES”ten geçmiş yıllara göre çok daha büyük ödenekler gelecek. Tüm bu imkanları ve ödenekleri öncelikle köy yollarında kullanacağız. Tüm bu çalışmalar ile iş yükümüz bu sene geçen yıllara oranla iki beklide e üç kat daha artacak dedi

                Genel Sekreter Emür konuşmasının sonunda ise her ayın başında ilgili birim şubesi ile bu toplantıları yapacaklarını ve aşama aşama çalışmaları takip edeceklerini söyledi. Toplantıya Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürü Mustafa Kemal Bilgin, Yol ve Trafik Hizmetleri İlçe Bölge şefleri ile teknik ekip, katıldılar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir