Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5684 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2012 - 19:14

İl Özel İdaresinden Gençler İçin Büyük Proje

Büyüt
Küçült
İl Özel İdaresinden Gençler İçin Büyük
Giresun Tayyaredüzü Mahallesinde bulunan dolgu alanına yapımı planlanan Gençlik Merkezi alanında Giresun İl genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın ve Özel İdare Yatırım ve İnşaat Müdürü Erol Sandıkçı incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresinden Gençler İçin Büyük Proje

 

Giresun Tayyaredüzü Mahallesinde bulunan dolgu alanına yapımı planlanan Gençlik Merkezi alanında Giresun İl genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Aydın ve Özel İdare Yatırım ve İnşaat Müdürü Erol Sandıkçı incelemelerde bulundu.

 

İncelemelerde bulunan Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, yıllardır insanımızın layık olduğu hizmetleri yeterince alamadığını son on yılda her alanda  yapılan yatırımlar ve kurumsallaşmalarla Giresun’un cehresinin değiştiğini, giderek modern bir kente dönüştüğünü bununda sahil yolu çevre düzenlemesi, hükümet binası, hastaneler ve diğer kamu yatırımları sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

 

Meclis Başkanı Öden, yakın zamanda ihalesi yapılacak olan Gençlik Merkezininde şehrin prestijine büyük katkı sağlayacağını insanların sosyal ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderileceğini bu hizmetlerinde halkımız nezlinde büyük ilgi göreceğini umduğunu belirterek, “Şehrimiz bu projeyle her yaş grubundan hemşerilerimizin dinlenebileceği, eğlenebileceği, spor yapabileceği, eğlence ve spor donatı alanları ile Giresun’umuz bir hizmete daha kavuşmuş olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür ise inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede; ilimizin merkez Tayyaredüzü mahallesi Karadeniz Sahil Yolu kenarında, idaremize tahsis edilen dolgu alanına yapımı planlanan Gençlik Merkezinin yapım ihalesinin 29 haziran 2012  tarihinde gerçekleştirileceğini belirterek, “ deniz tahribatından korumak amaçlı 250 metre uzunluğunda ve 5 metre yüksekliğinde kaya tahkimatının yapımı 10 ila 15 gün içerisinde bitecektir” dedi.

 

Genel Sekreter Emür; yaklaşık 24 bin metre kare alan üzerine yapımı düşünülen Gençlik Merkezinde 2 adet halı saha,1 adet tenis kortu, 1 adet basketbol voleybol sahası,2 adet masa tenisi,yer satrancı, kadın etkinlik merkezi,2 adet kafe, etkinlik alanı, anfi tiyatro, seyir terası, fitness , kaykay pisti ve otopark bulunacağını ifade ederek, “Giresun’umuzun böyle bir projeye ihtiyacı vardı. Gençlerimiz bizim için çok  önemli onlar bizim göz bebeğimiz. Burası bittiğinde hem gençlerimizin hem de şehirde yaşayan diğer vatandaşlarımızın büyük bir eksikliği   karşılanmış olacak, ayrıca Giresun’umuz ve Giresun İl Özel İdaremizin için bu proje Prestij projesi olacaktır” şeklinde konuştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir