Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5018 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2012 - 11:01

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
İlçe Müftüleri Toplantısı
Her ay düzenli olarak gerçekleşen müftüler toplantısının bu ayki toplantısı bugün Vali Dursun Ali Şahin'in de katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşti.

İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı
Her ay düzenli olarak gerçekleşen müftüler toplantısının bu ayki toplantısı  bugün Vali Dursun Ali Şahin’in de katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşti.   Vali Şahin, Müftülere, Kur’an Kursu hizmetlerini merkezden en ücra köşedeki köye kadar götürmeleri gerektiğini vurgulayarak,  “Günleri ve saatleri değil dakikaları bile israf etmeden çalışmalarımıza devam etmemiz gerekir” dedi.   Vali Şahin’in konuşmasının ardından toplantıda stratejik eylem planları değerlendirilirdi.  


Başarılı Müftüler Ödüllendirildi

Başarıyı ödüllendirmeye devam eden Vali Dursun Ali Şahin bugün de 5 Müftüyü Başarı Belgesi ve altınla ödüllendirdi.   İİ Müftüsü Necati Akkuş, Müftülüğe bağlı personelin sevk ve idaresi, mesleki açıdan yetişmesi ile merkez ilçede 30 adet Kur’an Kursu açarak, halkımızın istifadesine sunmada mesai mefhumu gözetmeden sergilediği gayretli ve özverili çalışmalardan dolayı,   Din Hizmetleri Eğitimi ve Şube Müdürü Ayhan Okur, Müdürlüğüne bağlı personelin mesleki açıdan yetişmesinde sağladığı katkı ve Kur’an Kursu Hizmetlerinin halkımıza ulaşmasında göstermiş olduğu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı,   Bulancak İlçe Müftüsü Şaban Sadan, İlçe Müftülüğüne bağlı personelin , mesleki açıdan yetişmesi ile ilçede 23 adet Kur’an Kursu açarak, halkımızın istifadesine sunmada mesai mefhumu gözetmeden sergilediği gayretli ve özverili çalışmalardan dolayı,   Şebinkarahisar İlçe Müftüsü Adem Yıldız, İlçe Müftülüğüne bağlı personelin , mesleki açıdan yetişmesi ile ilçede 17 adet Kur’an Kursu açarak, halkımızın istifadesine sunmada mesai mefhumu gözetmeden sergilediği gayretli ve özverili çalışmalardan dolayı,   Çanakçı İlçe Müftüsü Hızır Sarıgül, İlçe Müftülüğüne bağlı personelin , mesleki açıdan yetişmesi ile ilçede 9 adet Kur’an Kursu açarak, halkımızın istifadesine sunmada mesai mefhumu gözetmeden sergilediği gayretli ve özverili çalışmalardan dolayı,   Bugün Valilikte düzenlenen bir törenle Vali Şahin tarafından Başarı Belgesi ve yarım altınla ödüllendirildi.   Başarılı müftüleri kutlayan Vali Şahin, Müftülerin özverili ve halkın yararına çalışmalarının devamını diledi.  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir