Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6144 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2013 - 00:43

İlimizden 3 Proje Dereceye Girdi

Büyüt
Küçült
İlimizden 3 Proje Dereceye
44. TÜBİTAK- Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Sergisinde İlimizden 3 Proje dereceye girdi

44. TÜBİTAK- Orta Öğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölgesi Ödül Töreni 29 Mart 2013 Cuma günü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Yarışmada, Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi “Fındık Kabuğunu Kıracak” projesiyle 1.,Giresun 125.Yıl Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi “Nettest” Projesi ve Giresun Piraziz Anadolu Lisesi “Laurocerasus officinalis  l. Yaprağında bulunan benzoik asit extraksiyonunu ,organik böcek ilacı olarak ve saklama kaplarına emdirilmesiyle  gıda maddelerinin  daha uzun saklanabilirliğini araştırma” projesiyle 2. oldular.

102 projenin yer aldığı bölge sergisinde birinci olan 22 finalist Samsun Bölgesini temsilen, 20-24 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan final yarışmasına katılacaklar. Finalde, ilimizi "Fındık Kabuğunu Kıracak" Projesi ile Giresun Anadolu İmam Hatip Lisesi temsil edecek.

İlimizden 9 projenin yer aldığı sergiyi İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Milli Eğitim Ortaöğretim Şube Müdürü Ağabey Tanış ve TÜBİTAK Projeler Koordinatörü Tolga Halvacı´ da ziyaret etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir