Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5609 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2011 - 18:58

İlimize Atanan İki Vali Yardımcısı Göreve Başladı

Büyüt
Küçült
İlimize Atanan İki Vali Yardımcısı Göreve
İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi gereğince ilimize atanan iki vali yardımcısı göreve başladı.

  Kırıkkale Vali Yardımcısı iken ilimize atanan ve bugün göreve başlayan Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz ve İsmail Özdemir’in atamaları, Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca 657 sayılı Kanunun 68/B, 71, 74, 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince ilimize yapıldı.               İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl rutin olarak hazırlan ve Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül tarafından onaylanan 2011/646 karar sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi 29.08.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.   VALİ YARDIMCISI FETHİ YORULMAZ               1951 yılında Bolu’da doğdu. 1974 yılında İçişleri Bakanlığında memuriyete başladı. Askerliğini takiben 1978 yılında Samsun Kaymakam Adaylığına atandı. 1980 yılından itibaren sırasıyla Şefaatli, Tutak Kaymakamlığı, Hakkâri Vali Yardımcılığı, Karaburun Kaymakamlığı, Karaman Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Hatay, Ankara ve Kırıkkale Vali Yardımcılığı yaptı.               Eylül-2011 tarihli Müşterek Kararnameyle Giresun Vali Yardımcılığına atanarak 03.10.2011 tarihinde ilimizde ki görevine başladı. Evli ve 2 çocukludur. İngilizce bilmektedir.       VALİ YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR               1953 Bodrum doğumlu. 1979 yılında İstanbul Hukuk Fakültesini bitirdi, aynı yıl Hâkimlik ve Kaymakamlık sınavlarına girdi. Hâkimliği bırakarak Tekirdağ Mahiyet Memurluğuna başladı. 3 yıl çeşitli ilçelerde (Tekirdağ-Muratlı, Kırklareli-Pehlivanköy ve Edirne-Havsa) Kaymakam Vekilliklerinde bulundu.               Memur disiplin suçları ve disiplin kurulları konusunda hazırladığı tez İçişleri Komisyonunca kabulden sonra 1982 yılında açılan Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirdi. Elazığ-Palu Kaymakamlığına atandı.               1983 yılında Bursa-Keleş Askerlik Şubesi Başkanı olarak askerlik görevine başladı, 16 ay sonra Malatya-Akçadağ ilçesinde 1984 yılında göreve başladı. Sırasıyla Tunceli-Hozat Kaymakamlığı, Adana-Karataş Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 1991’ de ABD' ye giderek 9 ay mesleki çalışmalar ve yabancı dil eğitimi çalışmaları yaptı.               1993 yılında da İçişleri Bakanlığı Avrupa ve İnsan Haklan Dairesi Başkanlığına atandı. Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi, Başbakanlık İnsan Hakları Koordinatör Üst Kurulunda, Avrupa uyum yasalarının hazırlanmasında görevli komitelerde de çalıştı.               1996 yılında o zamanki APK Kurulu şimdiki adı Strateji Başkanlığı görevine atandı. 2 yıl bu görevdeyken İnsan Hakları İhlalleri ve Uygulamaları konulan hakkında bir Uluslararası konferans düzenledi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir