Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5877 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   19 Şubat 2013 - 19:54

İnece Azerbaycanlı Konuklarını Ağırladı

Büyüt
Küçült
İnece Azerbaycanlı Konuklarını
Misafirlerini ağırlamaya devam eden ekoturizm köyümüz İnece’nin bu seferki konukları Azerbaycanlılardı.

Hafta sonu Ordu Turizm Fuarına katılan Azerbaycan heyeti, Bulancak Belediyesi Kent Konseyi ve GİRTAB öncülüğünde Bulancak’ın İnece Köyü’nde güzel bir gün geçirdiler.

Aralarında Arkeolog, Öğretim Üyesi, Ses Sanatçısı ve Azerbaycan Miras Dernek Üyelerinin de bulunduğu 13 kişilik bir grup, Kına Gecesi, Canlı Müziklerle eğlnirken yöresel yemeklerle damaklarını tatlandırdılar.

İnece Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Zafer Akkaya, “Eko Turizm Köyümüze her geçen gün değişik yerler ve değişik yörelerden misafirlerimiz geliyor. Bu hafta sonu da Azerbaycan’dan misafirlerimiz geldi. Hepsini kendi evlerindeymiş gibi ağırladık. Yöresel yemeklerimizden yediler, akşam Kına Gecesi etkinliği düzenledik. Ardından ‘Baba Ocağı’ adını verdiğimiz 200 yıllık evimizde Canlı Müzik gerçekleştirdik. Yaz sezonunda köyümüze yoğun bir şekilde talep var. Bulancak ve Giresun Eko Turizm Köyümüz İnece sayesinde bir çok yerli ve yabancı turisti ağırlayacak” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir