Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5526 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2012 - 18:42

İnternet Kafe Sahiplerine Eğitim

Büyüt
Küçült
İnternet Kafe Sahiplerine
Giresun Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından, il merkezinde bulunan İnternet Kafe sahipleri ve mesul müdürlerine bilgilendirme eğitimi verildi.

İnternet Kafe Sahiplerine Eğitim
Giresun Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından, il merkezinde bulunan İnternet Kafe sahipleri ve mesul müdürlerine bilgilendirme eğitimi verildi.   İlimiz merkezinde faal olarak çalışmakta olan 27 adet İnternet Salonu sahipleri ile mesul müdürlerine yönelik bilgilendirme eğitimi; 26-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Valilikte, Bilgi İşlem Şube Müdür Vekili Fatma Karadeniz‘in Koordinatörlüğünde, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğünde görevli Tekniker Ercan Aygün ve Güner Set tarafından verildi.   5651 Sayılı “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında” Kanun’un 8 maddesinin 2. fıkrası gereği; izin belgesi sahibi ve sorumlu müdürlere, Valiliğimiz tarafından her yıl düzenli olarak Ticari Amaçla İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılarına yönelik bilgilendirme eğitimi verilmektedir.   Eğitimde, katılımcılara; Valiliğimiz tarafından yapılan denetimlere bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada sürekli olarak devam edileceği, kanun ve yönetmeliğe uymayan işletme sahiplerine cezai müeyyidelerin uygulanacağı, internet salonları aynı zamanda amme hizmeti yaptıklarından sorumluluklarından dolayı gerekli hassasiyeti göstermek zorunda oldukları anlatıldı.   Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından verilen 30 saatlik bilgilendirme eğitimleri sonucunda eğitime katılanlara, katılım belgeleri Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz tarafından verildi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir