Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5918 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2013 - 11:26

Kaçak Silah İmalatçılarına Baskın

Büyüt
Küçült
Kaçak Silah İmalatçılarına
Giresun İl Jandarma Komutanlığınca, İlimiz merkez Mesudiye ve Keşap Armutdüzü köyünde silah imal ve ticareti ile uğraştıkları tespit edilen şahıslara yönelik yapılan operasyonla ilgili bir bülten yayınladı. Konuya ilişkin yayınlanan bülten:

“Giresun İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, İl Merkez-Mesudiye ve Keşap-Armutdüzü Köyünde silah imal ve ticareti ile uğraştığı tespit edilen şüpheli şahısların takibine adli makamların bilgisi dahilinde başlanılmıştır.

 

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda, silah imal ve ticareti ile uğraştığı tespit edilen şahsa yönelik adli makamlardan arama kararı alınarak, 08 Şubat 2013 günü Keşap İlçesi Armutdüzü köyü ve 13 Şubat 2013 günü İl Merkez Mesudiye köyünde operasyon yapılmıştır.

 

Yapılan operasyon neticesinde; M.K ile İ.A. isimli şahıslar yakalanmıştır.

 

Yakalanan şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (2) adet silah imalathanesinde, (1) adet el yapımı 9 mm çapında tabanca, (8) adet el yapımı 9 mm. çapında tabanca fişeği, (4) adet tabanca şarjörü, (250) gr. barut, (55) adet 9 mm. çapında doluma hazır boş kovan, (33) adet 7,65 mm. çapında doluma hazır boş kovan, (17) adet tabanca fişeği kapsülü, (1) adet 9 mm çapında tabanca namlusu, (16) adet tabanca şarjörü yayı, (2) adet mengene, (158) adet silâh yapımında kullanılan diğer malzemeler ele geçirilmiştir.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir