Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6302 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2014 - 18:56

Kaçakçılara Geçit Yok

Büyüt
Küçült
Kaçakçılara Geçit
Emniyet güçleri kaçakçılara geçit vermiyor. Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

“Giresun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, Kaçakçılıkla mücadele kapsamında mahkemeden aldığı karara istinaden; Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yaptığı uygulama sonucunda;

·         31 adet kayıt dışı kaçak cep telefonu,

·         1729 paket kaçak sigara,

·         1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirilmiştir.

 

Ele geçirilen suç unsurları ile ilgili olarak; 2 şahıs hakkında Kaçakçılık Kanununa Muhalefet, 1 şahıs hakkında ise Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu’na Muhalefet suçlarından işlem yapılmıştır.






BASIN BÜLTENİ

Yılbaşı kutlamalarında meydana gelen muhtelif olaylarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünce yayınlanan basın bülteni:

 

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven ortamında girebilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğümüz tarafından 31.12.2013 -01.01.2014 tarihlerinde vatandaşlarımızın yoğun olarak alış veriş yaptıkları cadde ve sokaklar ile alış veriş merkezlerinde meydana gelmesi muhtemel dolandırıcılık, kapkaç, yankesicilik ve hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek amacı ile yaya ve motorize devriyeler artırılmış ve olaylara seri şekilde müdahale edebilmek için güven timleri oluşturulmuştur. Yine trafiğin yoğun olabileceği değerlendirilen bölgelerde ek trafik tedbirleri alınmıştır.

 

Vatandaşlarımız yeni yıla huzur ve güven ortamında girmişlerdir. Yaklaşık 5000 kişi başta Belediye Meydanı olmak üzere Kale ve Gazi Caddesi gibi merkezi bölgelerde yeni yılı coşkuyla karşılamışlardır.

 

Alınan tüm bu tedbirler sayesinde her hangi bir müessir olayın meydana gelmesine fırsat verilmemiştir. Ancak yeni yıla havaya silah sıkarak girmek isteyen şehir magandaları yapılan çalışmalarla yakalanmıştır. Bu kapsamda 6 kişi kurusıkı tabanca ile 1 kişi ise, pompalı tüfekle havaya ateş ederken yakalanarak haklarında adli ve idari işlemler yapılmıştır.

 

Yine alkol alarak çevreyi rahatsız eden 3 kişi hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında idari işlem yapılmış ayrıca alkollü araç kullandığı tespit edilen 3 şahsa idari para cezası uygulanmış, bu şahıslardan 1 kişinin 400 promil alkollü olması nedeniyle ayrıca Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan hakkında adli işlem yapılmıştır.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir