Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5186 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2012 - 18:55

Kaçakçılara ve Zehir Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Büyüt
Küçült
Kaçakçılara ve Zehir Tacirlerine Göz
Birbirinden başarılı operasyonlara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü mensupları kaçakçılara ve zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Birbirinden başarılı operasyonlara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü mensupları kaçakçılara ve zehir tacirlerine göz açtırmıyor.  
  

Emniyet Müdürlüğü son yapılan operasyonlarla ilgili bir basın bülteni yayınladı. Müdürlüğün yayınladığı bülten şu şekildedir:   Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince Sokak Satıcılarına yönelik ve Gümrük Kaçağı Sigara Ticareti yapan şahısların deşifresine ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;   OLAY 1: Y.B. ve E.S. isimli şahıslardan, her biri 5 gram ağırlığında olan satışa hazır 2 adet olmak üzere toplam net ağırlığı 10 (on) gram esrar maddesi ele geçirilmiş,  Yapılan tahkikat kapsamında; yakalanan Y.B. ve E.S. isimli şahıslara esrar maddesi sattığı tespit edilen Z.O. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise her biri 4-5 gram ağırlığında satışa hazır halde 20 adet olmak üzere toplam net ağırlığı 82 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.   OLAY 2: 01.02.2012 günü saat 15:40 sıralarında İlimiz Aksu Mahallesi Ada Hastanesi karşısında durdurulan araç içerisinde değişik markalardaki toplam 330 paket gümrük kaçağı sigara ile birlikte bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında işlem yapılmıştır.   OLAY 3: 03.02.2012 saat 11.30 sıralarında Teyyaredüzü Mahallesi Güre mevkiinde durdurulan araç içerisinde değişik markalardaki toplam 610 paket Gümrük Kaçağı sigara ve iki şüpheli şahıs yakalanarak haklarında işlem yapılmıştır.   OLAY 4: 05.02.2012 günü 20:00-01:00 saatleri arasında, İlimiz Aksu Mahallesi Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan kontroller esnasında Trabzon-Ankara arasında yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait yolcu otobüsünün bagajında değişik markalarda toplam 1287 paket gümrük kaçağı sigara ve bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında işlem yapılmıştır.   OLAY 5: Yine aynı gün ve saatlerde yapılan kontroller esnasında Gürcistan-İzmir arasında yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait otobüsün bagajında değişik markalarda toplam 2050 paket gümrük kaçağı sigara ve bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında işlem yapılmıştır. Toplam beş olayda değişik markalarda 4277 paket gümrük kaçağı sigaraya ve satışa hazır halde 22 fişek olmak üzere 92 gram esrar maddesine el konularak, 5 şüpheli şahıs hakkında 4733 ve 5607 SKM Gümrük Kaçağı Sigara ticareti yapmak suçundan, 2 şahıs hakkında TCK 191 (Uyuşturucu Madde Bulundurmak) suçundan, 1 şahıs hakkında ise TCK 188 (Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak) suçundan yasal işlem yapılmıştır.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir