Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7006 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2012 - 19:28

Kaçakçılıkla İlgili Etkin Mücadele

Büyüt
Küçült
Kaçakçılıkla İlgili Etkin
Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile ilgili tedbirlerin alınması amacıyla Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında bugün bir toplantı yapıldı.

Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile ilgili tedbirlerin alınması amacıyla Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında bugün bir toplantı yapıldı.   Toplantı açılışında bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, ilimizde geçen yıl 221.257 paket 2012 yılında da bu güne kadar 95.477 paket kaçak sigara ile yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildiğini belirterek tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önleneceğini söyledi.   İlimizde sigara içilmesi yasak olan kapalı alanlarda etkin mücadele edilmesini de isteyen Vali Şahin, bazı okul çevrelerinde dal sigara satıldığı ihbarını aldığını belirterek bu konuda gerekli tedbirlerin alınması talimatını verdi.    Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı, kamu düzenini doğrudan etkilediği gibi vergi gelirlerinde de önemli miktarda kayba sebep olduğunu belirten Vali Şahin sözlerini şöyle tamamladı. “Kaçak yollarla denetimsiz olarak ilimize sokulan tütün ve tütün mamulleri toplum sağlığını tehdit etmekte, sektörde haksız rekabete yol açmaktadır. Kaçakçılığın önlenmesi, ortaya çıkan etkilerinin bertaraf edilerek toplum düzeninin korunması ve ekonominin sağlıklı bir yapıya kavuşturulması için tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile etkin bir şekilde mücadele etmek zorundayız.”   Toplantıya Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jn. Albay İsmail Çetinbaş,İl Defterdarı Sedat Ayyıldız,  İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Sahil Güvenlik 124 Bot Komutanı Kıdemli Üst Teğmen Hakan Dişli ile İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Fazıl Özden, Gümrük Muhafaza Amirliği yetkilileri katıldı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir