Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5268 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   09 Mart 2013 - 00:51

Kadın Çiftçiler Yarıştı

Büyüt
Küçült
Kadın Çiftçiler
İlimizde her yıl İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışması 19 Eylül İlköğretim Okulunda yapıldı.

Yarışma başlamadan önce bir konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammed Angın, bu yarışmanın geneleksel olarak her yıl yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından konuşma yapan Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, “Dünya Kadınlar Gününde tamamen kadınlara yönelik bir etkinliğin içinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Bu tür yarışmalar yurdumuzda olduğu gibi uluslar arası platformda da destek ve teşvik görmektedir. Karadeniz de arazinin engebeli oluşu makineli tarıma elverişli değildir. Bu yüzden kadın emeği son derece önem kazanmaktadır. Bu nedenle tarıma destek son derece gerekli ve zaruridir. Bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlimiz Merkez, Espiye, Bulancak, Görele, Eynesil, Yağlıdere ilçelerinden katılan yarışmacılar arasından birinci Espiye’den katılan Selma İmamoğlu oldu. Yarım altın ile ödüllendirildi. Diğer katılan yarışmacılara da çeyrek altın hediye edildi. Birinci olan Selma İmamoğlu 24 Nisan da Zonguldak da yapılacak olan yarışmada ilimizi temsil edecek.

Programa, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdem Karaağaç, İl Gıda ve Hayvancılık Müdürü Muhammed Angın, daire müdürleri ve izleyiciler katıldı.









Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir