Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6284 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Mart 2012 - 11:10

Kadın Mahkumlar Unutulmadı

Büyüt
Küçült
Kadın Mahkumlar
Sayın Valimizin muhterem eşi Melahat Şahin, dün Giresun Cezaevinde bulunan kadın mahkum ve tutukluları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve eğlencelerine katıldı.

Sayın Valimizin muhterem eşi Melahat Şahin, dün Giresun Cezaevinde bulunan kadın mahkum ve tutukluları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve eğlencelerine katıldı.   Bölge Komutanının eşi Zeynep Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı eşi Çiğdem İlhanoğlui, Ağır Ceza Reisinin eşi Fatma Çağlayan, Emniyet Müdürünün eşi Fatma Bulak ve Kadın Sığınma Evi Müdürü Saffet Arık’la birlikte Cezaevine giden Şahin, kadın tutuklu ve mahkumların  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı, tek tek sorunlarını dinledi.   Cezaevi Müdürü Mustafa Hizanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kadın mahkum ve tutuklular ve cezaevi şartları hakkında bilgi verdi.   Vali eşi Melahat Şahin’de kısa bir konuşma yaparak, “Hem Kadınlar Günü’nüzü kutlamak, hem de sizlerle dertleşmek ve sorunlarınızı dinlemek üzere aranızdayız.” dedi.   “Önce Kadınlar Gününüzü kutluyor, hepinize geçmiş olsun diyorum. Ve en kısa sürede özgürlüğünüze kavuşmanızı diliyorum.” diyen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü.   Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Hiçbir zaman karamsarlığa düşmeden gelecekten ümidinizi kesmeyin. Boş zamanlarınızı iyi değerlendirin. En iyi dost ve en iyi arkadaş kitaplardır. Çok kitap okuyarak kendinizi geliştirin. Kütüphanenizde olmayıp ta erişmek istediğiniz kitaplar varsa, istediğiniz kitapları bir yıl süreyle karşılamayı sizlere taahhüt ediyorum.   Ayrıca burada açılan çeşitli meslek kurslarına devam ederek meslek sahibi olabilirsiniz.Tahliye olduğunuzda öğrendiğiniz meslekle daha rahat iş bulabilir ve sosyal hayata daha kolay uyum sağlayabilirsiniz.   Sorunları olanlar hiç çekinmeden aktarabilirler. Bizlerde sıkıntılarınızı ilgili makamlara ileteceğiz. Umarım her şey gönlünüzce olur. Hepinize tekrar geçmiş olsun diyerek, iyi   eğlenceler diliyorum.”   Konuşmaların ardından mahkum ve tutukluların sorunları dinlendi. Ardından eğlence bölümünde mahalli sanatçıların çeşitli parçaları beğeniyle dinlendi. Yaklaşık 3 saate yakın süren programda tutuklu ve mahkumlar doyasıya eğlendiler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir