Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6549 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2014 - 18:48

Kadınlara Yönelik Önemli Proje

Büyüt
Küçült
Kadınlara Yönelik Önemli
Sayın Başbakanımızın eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi himayesinde yürütülmekte olan ve eş zamanlı olarak 81 ilde uygulanmaya konulan “ Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” ilimizde de start aldı.

Konuyla ilgili dün Sayın Valimiz Hasan Karahan ve eşi  Şule Meral Karahan Hanımefendinin himayesinde ilk tanıtım toplantısı yapılarak ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde ve Gönül Elçilerinin de desteği ile projenin yürütülmesi planlandı.

 

Vali Karahan ve eşi Meral Karahan bu önemli projenin amacına ulaşması için ilgililerin hassas ve duyarlı olmalarını istediler.

 

Proje ile ilimizdeki kadınlara bir meslek, iyi bir iş, ikinci bir şans kazandırmayı hedeflemektedir.

 

Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi ile; örgün eğitim dışında kalmış kadınların Mesleki Açık Öğretim Lisesine yönlendirilerek eğitime kazandırılması, akabinde mezun olanların iş yaşamına katılımlarına aracı olunması, kadınların toplumsal yaşama daha fazla dahil olması, ekonomik ve sosyal yönden güçlenmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır.

 

 Sayın Valimizin Eşleri Şule Meral Karahan Hanımefendi himayesinde gerçekleştirilen projede, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü birlikte çalışmaktadır.

 

Ay içerisinde tüm ilçelerimizde proje ile ilgili programlar düzenlenecektir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir