Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3582 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2022 - 14:00

Kadir Aydın, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
Kadir Aydın, esnaf ve vatandaşları ziyaret

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın, Mal Pazarı Mevki ve Cemal Gürsel Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Aydın; “ Değerli hemşehrilerimizi ziyaret ettik, esnafımıza işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Bizlere çay ve kahvenin yanında güler yüzleri ve samimi sohbetlerini ikram eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Ekonomide ki iyileşmeler, enflasyon artış hızının düşüşü ve piyasada görülen canlılık; esnaf ve vatandaşlarımız da olumlu bir intiba bırakıyor. Önümüzdeki dönemde enflasyonun düşmesi ile birlikte ekonomide güzel bir ivme yakalayacağız. Milletimiz, AK Parti iktidarına inanıyor ve güveniyor. 20 yıl boyunca ülkemizde her alanda sessiz devrim niteliğinde icraatlara imza atan AK Parti, bugünün mimarı olduğu gibi yarının da en büyük güvencesidir. İstikrar demek güven demektir. Bizler sahada milletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. İnsanımızın derdiyle dertlenmek bizim temel ödevimizdir. Bizler 2023 seçimlerini 100 yılın seçimi olarak görüyoruz. Feraset sahibi olan milletimiz; doğru ile yanlışı, iyi ile kötüyü ayırabilecek en güçlü hakemdir. 6’lı masa henüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkaracak aday bulamazken bizler AK Parti olarak saha çalışmalarımıza hız kazandırdık. Hiç şüphesiz mitinglere şimdiden başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli Bey’de adayımız belli, kararımız net sloganıyla meydanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Milletimizden edindiğimiz izlenim, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüllere nakşettiği sevginin tarif edilemez olduğudur. Kadirşinas ve vefakâr milletimize müteşekkiriz.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir