Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6614 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2012 - 10:38

Kadir KAYMAK'a kaza sonrası yardım çeki verildi.

Büyüt
Küçült
Kadir KAYMAKa kaza sonrası yardım çeki
TRAFİK KAZASI GEÇİREN VE %25 DEVAMLI SAKATLIK RAPORU BULUNAN ÜYEMİZE SENDİKAMIZIN ANLAŞMALI BULUNDUĞU SBN SİGORTA İLE YİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞEKERBANK TARAFINDAN ŞEKER BONUS MEMUR-SEN AİLEM KARTI SAHİBİ OLAN ÜYEMİZE FERDİ KAZA ÇEKİ VERİLDİ.

TRAFİK KAZASI GEÇİREN VE %25 DEVAMLI SAKATLIK RAPORU BULUNAN ÜYEMİZE SENDİKAMIZIN ANLAŞMALI BULUNDUĞU SBN SİGORTA İLE YİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ ŞEKERBANK TARAFINDAN ŞEKER BONUS MEMUR-SEN AİLEM KARTI SAHİBİ  OLAN ÜYEMİZE FERDİ KAZA ÇEKİ VERİLDİ. 

İlimiz Bulancak ilçesi müftülük personellerinden üyemiz imam-hatip Kadir KAYMAK geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası %25 sürekli iş göremez durumuna düşmüş ve bu durumunu da sağlık raporu ile belgelemiştir. Üyemizin mağduriyetini giderebilmek için sendikamızın anlaşmalı bulunduğu SBN ve Grup Marmara Sigorta tarafından 3.750 TL’lik ferdi kaza sigorta ile ŞEKERBANK Memur-Sen Ailem kartı sahip olması nedeniyle de ŞEKERBANK tarafından 2.500 TL olmak üzeri toplam 6.250 TL’lik çeki kazazede Kadir KAYMAK’a Şb.Bşk.Fethi KARAHÜSEYİN ve ŞEKERBANK Giresun Şb.Müdiresi Sema YÜKSEL tarafından Şb.Mev.Sek.Mehmet TATAR,Bulancak Diyanet-sen İlçe temsilcisi Namık BAYIN’da hazır olduğu toplantıda takdim edildi.

Şb.Bşk.Fethi KARAHÜSEYİN : ‘’ Her üyemiz 15.000 TL  SBN ve Grup Marmara Sigorta tarafından, ŞEKERBANK Memur-Sen Ailem kartı sahipleri de ilgili banka tarafından 10.000 TL olmak üzere toplam 25.000 TL’lik sigorta kapsamındadır. Temennimiz bütün üyelerimizin kazasız belasız sağlık ve esenlik içinde yaşam sürmeleri.Ancak kaza ve ölüm hayatın realitesi. Böyle bir durumda sendikamız olan üyelerimizin en acılı ve zor günlerinde maddi destek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız üyelerimizi hayatın her şart ve safahatında yalnız bırakmamaya onlara manevi ve maddi destekçi olmaya devam etmekteyiz.’’ Diyerek üyemize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ŞEKERBANK Giresun Şb.Müdiresi Sema YÜKSEL ise ‘’ Memur-sen ile anlaşmaktan ve onlarla çalışmaktan mutluluk duyduğunu ve üyemiz Kadir KAYMAK’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kazazede Kadir KAYMAK ise ‘’Diyanet-sen’e  üye olmaktan gurur duyduğunu ve bu hizmetlerinden dolayı  da herkese teşekkür ederim.’’ Dedi.

Daha sonra basın önünde üyemize  yardım  çeki verildi. 
 

  Fethi KARAHÜSEYİN

                          Diyanet-Sen

Giresun Şube Başkanı


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir