Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4940 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Ekim 2012 - 18:28

Karaahmetoğlu; Cumhuriyet Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

Büyüt
Küçült
Karaahmetoğlu Cumhuriyet Bayramı Çoşkuyla
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramının Giresunda da aynı çoşkuyla kutlandığını belirtti. Karaahmetoğlu'nun Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ile ilgili olarak değerlendirmesi şu şekildedir.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramının Giresunda da aynı çoşkuyla kutlandığını belirtti. Karaahmetoğlu'nun Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ile ilgili olarak değerlendirmesi şu şekildedir.

        "Cumhuriyet Bayramının 89. yıldönümünü tüm yurtta engelleme girişimlerine rağmen halkın katılımı ve coşkuyla kutladık. AKP'nin geçen yıl çıkardığı yönetmelik ve yaptığı değişiklikler ile 88 yıldır kutladığımız Cumhuriyet Bayramı 89. yılda farkı bir biçime sokularak halktan ve sivil toplum örgütlerinden koparılarak önemsizleştirilmeye çalışılmaktadır. Buradaki temel amaç halkı ulus bilincinden koparmaktır. Sayın Başbakan, 88 yıldır bayram kutlamalarının demir perde ülkelerini anımsattığını ifade etmektedir. Bunun karşılığında halkın kendi bayramını kutlayacağı koşulları hazırladıklarını belirtmektedir. 29 ekim 2012 cumhuriyet bayramı kutlamaları ne yazık ki barikatlar ve tazyikli su, biber gazı ve tekmelerle iktidar tarafından sabote edilmiştir. Her konuda olduğu gibi sayın başabakan'ın bu konuda da ikiyüzlü tutumu ortaya çıkmıştır.

        Cumhuriyet bizim yaşam tarzımızdır. Akla, bilime, insan hakları ve özgürlüklere, demokrasiye ve laikliğe sahip çıkan bir cumhuriyet'den geri dönüş söz konusu olamaz, olmayacaktır. Hiç bir güç bu anlamda bizi yaşam biçimimizden geriye götüremeyecektir.

        Giresun ilimiz ve ilçelerimizde de halkımız bu bilinçle 29 Ekim 1923'e sahip çıkmıştır. Yaşam aklı selimin, sağduyunun yasakların önüne geçtiği bir ortamın hazırlayıcısı olmuştur. Bu anlamda aklıselime, sağduyulu davrananlara ayrıca teşekkür ederim."





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir