Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4920 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2012 - 19:48

Karaahmetoğlu Esnaf Odaları Birliği ve Gtso'yu Ziyaret Ett

Büyüt
Küçült
Karaahmetoğlu Esnaf Odaları Birliği ve Gtsoyu Ziyaret
CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Esnaf Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayii Odasını ziyaret etti.

CHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ  KARAAHMETOĞLU,

ESNAF ODALARI BİRLİĞİ  VE TİCARET SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ…

GESOB BAŞKANI ALİ KARA’DAN;

CHP MİLLETVEKİLİ  SELAHATTİN KARAAHMETOĞLU’NA TAM NOT!..

“KARAAHMETOĞLU GİRESUN İÇİN BİR ŞANSTIR.''

     CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Esnaf Odaları Birliği ve Ticaret ve Sanayii Odasını ziyaret etti.

     Karaahmetoğlu yaptığı ziyaretlerde Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ali Kara ve Ticaret ve Sanayii Odası Genel Sekreteri Şükrü Cebeci ile Oda mensuplarının, sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

     Karaahmetoğlu yaptığı ziyaretlerde; “ Giresun’un ve Giresunluların çözüm bekleyen sorunlarının, üstesinden gelebilmek için Giresunluluk bilincini ön plana çıkartmalı ve bu konulara bakış açımız siyaset üzeri olmalıdır.” İfadelerinde bulundu.

     Karaahmetoğlu’nun yaptığı ziyaretler sırasında Birlik Başkanı Ali Kara; “ sn Vekilimizin yapmış olduğu bu ziyaretlerden memnuniyetimiz bir tarafa… Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu TBMM’nde yaptığı çalışmalar ile ilimizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Milletvekilimiz yaptığı bu çalışmalar ile Giresun’umuz için bir şanstır. Ben bu duygularımı basınla da paylaşıyorum.  Bu tespitlerimi, sn Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de paylaşacağım…”şeklinde konuştu.

     CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’nu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı ziyarette, Başkan Hasan Çakırmelikoğlu’nun İl dışında bulunması nedeniyle TSO Genel Sekreteri Şükrü Cebeci karşıladı.

     Genel Sekreter Şükrü Cebeci, “ Karaahmetoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını dile getirerek İlimizin sorunlarına çözüm yollarını hep birlikte bulmamız gerekmektedir. Bunu başarabilmek içinde İktidar, muhalefet ve de en önemlisi de Sivil toplum Örgütleri olarak ortak çalışmalar yaparak birlik ve beraberliğimizi göstermeliyiz.”dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir