Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6083 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   16 Ağustos 2011 - 10:30

Kaymakamlar Toplantısı

Büyüt
Küçült
Kaymakamlar
Vali Dursun Ali Şahin, kaymakamlarla bir toplantı yaparak çeşitli konularda uyarılarda bulundu.

Kaymakamlar Toplantısı

Kaymakamlardan halkla bütünleşmelerinin önemine değinen Vali Şahin, ramazan ayının fırsat bilinerek özellikle şehit, fakir ve yaşlı ailelerle iftar açılmasını istedi.
              Fındık hasat mevsiminin başlamakta olduğunu hatırlatan Vali Şahin, dışarıdan gelen mevsimlik işçilere insani bir bakış açısı ile yaklaşılarak aradaki sıcaklığın artırılması, fındık işçilerine gerekli konukseverliğin gösterilmesi, çalıştırılan işçilerin ücretlerinin verilmesinin sağlanması ve 16 yaşından küçük çocuk çalıştırılmaması, bu konularda vatandaşın bilgilendirilmesi talimatını verdi.


Vali Şahin ayrıca, izin belgesi olmayanlara kapıdan kapıya satış yaptırılmamasını ve hurdacılara müsaade edilmemesini de istedi.

Vali Şahin “Kızmayın, Kızarsanız İstirahat Edin”

Kaymakamlar toplantısında konuşan Vali Dursun Ali Şahin, idarecilerin kızmamalarını, eğer kızarlarsa da istirahat etmeleri gerektiğini söyledi.

  Bugün Valilikte yapılan toplantıda Kaymakamlara öğütler veren Vali Şahin, “Yönetimde çok çeşitli insan tipleriyle karşılaşabilirsiniz. Değişik tekliflerle gelebilirler, ısrarcı olabilirler, hatta olumsuz söz ve davranışlarda da bulunabilirler. Bu durum karşısında sinirlerinize hakim olmanız ve kızmamanız gerekli. Eğer çok kızmaya başladıysanız biraz izin alarak istirahat edin. Şahsen ben öyle yapıyorum” diye konuştu.               Vali Şahin ayrıca, mesai saati dışında da vatandaşlarla sıcak ilişkilerle temasların sürdürülmesini istedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir