Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6408 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2012 - 17:00

Kazdıkları Koyuya Kendileri Düşecektir

Büyüt
Küçült
Kazdıkları Koyuya Kendileri
Bu akşam şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Dursun Ali Şahin, vatanı bölmek isteyenlerin kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerini söyledi.

Kazdıkları Koyuya Kendileri Düşecektir   Bu akşam şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Dursun Ali Şahin, vatanı bölmek isteyenlerin kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerini söyledi.   Jandarma Bölge Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünce Jandarma Plajında ortak düzenlenen iftar programına şehit yakınları ve gazilerin yanı sıra Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Çetinbaş, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt ile Jandarma ve Emniyet üst düzey personeli ve bazı daire müdürleri katıldı.   İl Müftüsü Necati Akkuş’un duasının ardından duygusal ve anlamlı bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, Böyle bir iftar programında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Son zamanlarda şehit yakınları ve gazilerin özlük hakları ve maddi manevi durumlarının düzenlenmesi yönünde devletimiz ve hükümetimizin önemli kararlar aldığını belirten Vali Şahin, İllerde Şehit ve Gaziler Müdürlüğünün kurulmasının bunun en önemli bir göstergesi olduğunu kaydetti.   Ülkemizin çok güzel olduğunu ve bu ülke üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını dile getiren Vali Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Hainlerin kurmuş oldukları pusu veya çeşitli entrikalarla askerlerimizin şahadetine veya sakat kalmasına sebebiyet verenler bir gün mutlaka cezalarını göreceklerdir. Şu cennet vatanımızda hıyanet içinde bulunanlar inanıyorum ki bir gün kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir. Dünya durdukça bu ülke, bu devlet ve bu millet yaşayacaktır. Bir metrekare vatan toprağını dahi peşkeş çektirmeyeceğiz.”   Yemek sonrası, Vali Şahin, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ile birlikte masaları dolaşarak katılımcılarla bir süre sohbet etti.    

              



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir