Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5063 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2021 - 10:12

Keşap Belediye Başkanı Emür ,Babalar Gününü Kutladı

Büyüt
Küçült
Keşap Belediye Başkanı Emür ,Babalar Gününü

Keşap Belediye Başkanı Mehmet EMÜR, Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Başkan Emür “Babalar karşılıksız sevgi ve fedakârlığın birer simgesidir. Bir baba, kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Babalar, çocuklarına, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği vermekte, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olmakta ve bütün olanaklarını seferber etmektedir.

Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta canım babam ve kayınpederim olmak üzere; şehit babalarının, varlığıyla yaşamımıza yön veren tüm babaların babalar günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir