Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5478 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2011 - 18:42

Kızılay Haftası Mesajları

Büyüt
Küçült
Kızılay Haftası
AK Parti Giresun İl Başkanı AV. Sabri Öztürk' ün Kızılay Haftası Mesajı

 VALİ DURSUN ALİ ŞAHİN' İN KIZILAY HAFTASI MESAJI 
 

      Vali Dursun Ali Şahin Kızılay Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şu görüşlere yer verdi. 

      Kızılay, savaş ve doğal afetler karşısında, insanların acılarını  dindirmeye, yaralarını sarmaya çalışan çok önemli bir kuruluştur.

 
 Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı, afette müdahale, kan bağışı gibi önemli hizmetler de sunmaktadır. 

      Türk Kızılay’ı bir insanlık kurumu olarak üstlendiği görevi, kurulduğu günden bu yana başarıyla yerine getirmektedir. 

      Türk Kızılay’ı, istiklal mücadelesi verdiğimiz yıllarda, cephedeki hizmetleriyle, zaferin kazanılmasında çok büyük paya sahiptir. . Zor şartlar altındaki insanlar için bir güven kaynağı olan Kızılay'ın, yaptığı güzel hizmetlerle daima gurur duyuyoruz 

      Kızılay’ın ülkemizde ve dünyada daha çok hizmet yapan, Türkiye’nin adını daha çok duyuran bir itibar müessesesi olarak faydalı hizmetlerini sürdüreceğine inanarak; vatandaşlarımızı yardımlarıyla Kızılay’a desteklerini devam ettirmeye davet ediyorum  

      Türk Kızılay'ı gücünü Türk ulusunun engin yardım duygusu ve insan sevgisinden alırken, hem toplumun göz bebeği olmuş, hem de kara gün dostu imajıyla gönüllere taht kurmuştur. Kızılay'ın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da üstlendiği misyonu başarıyla sürdüreceğine inanıyorum. 

      Bu duygu ve düşüncelerimle Kızılay Haftası’nı kutluyor, insanlığa hizmet aşkıyla görevini yapan Kızılay gönüllülerini ve tüm çalışanlarınızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum

AK Parti Giresun İl Başkanı AV. Sabri Öztürk' ün Kızılay Haftası Mesajı
Her yıl olduğu gibi bu yılda 28 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası'nı kutlamaktayız.. 
 
      Kızılay, olağanüstü zamanlarda olduğu kadar olağan zamanlardaki çalışmalarıyla da sevgi ve hoşgörü kültürümüzü her yere taşıyarak küresel barış ve dayanışmanın gelişmesine de önemli katkılarda bulunmaktadır.
     Ülkemizde bu üstün duyguları faaliyete geçiren en önemli sivil toplum kuruluşu ise KIZILAY’dır. Savaşta ve barışta insanlığın kara gün dostu olan Kızılay, insanımızın yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya göstermektedir.      Türk Kızılay’ı ırk, dil, din, etnik köken ve coğrafya farkı  gözetmeksizin bütün insanlara yardım eli uzatan, dünya üzerinde evrensel değer üreten çok az saygın kurumdan biri olarak, sosyal yaraların sarılmasında önemli rol oynayan bir kurumdur. Türk Kızılay’ı, Türk insanının sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış halidir.      Kuruluşundan itibaren halkımızdan aldığı güç ve destekle, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her türlü felakette insanlığın yardımına koşarak ülkemizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Kızılay bu yüce hizmetleriyle, Türk Milleti’nin yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgi gücünü en iyi şekilde temsil ederek, ülkemizin uluslararası itibarını da artırmaktadır. Küresel barışa değerli katkı sağlamaktadır. Vatandaşlarımız da gerek maddi anlamda, gerekse kan bağışlarıyla Kızılay’ı desteklemeye devam etmektedirler.      Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi Kızılay, “Aziz Türk milletinin hamiyetperverliğinin sembolüdür. Kızılay, bizi biz yapan sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürümüzün anlamlı bir tezahürüdür.” Bu anlamda iktidarımız döneminde Kızılayımıza gereken her türlü destek de verilmektedir.      Ülkemizin dünya gündeminde belirleyici bir aktör konumuna gelerek gücünü gittikçe artırdığı ve muasır medeniyetler seviyesini aşma hedefini sürekli gündemde tuttuğu günümüzde, her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır. Unutmamalıyız ki bir gün bizimde, kendimiz ya da bir yakınımız için kana veya yardıma ihtiyacımız olabilir. Bu nedenle Kızılayımızın yapmış olduğu tüm kampanyalara azami destek vererek onu güçlendirmeliyiz. Bu vesile ile toplumsal sorumluluk anlamında fedakârca çalışan tüm Kızılay personelinin ve yöneticilerinin haftasını kutlar.Başarılı çalışmalarının devamını dileriz.                                                                       

     Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeni ile mesaj yayınladı. Başkan Aydın mesajında; 

     “Yaratılmışların en şereflisi olan insanı insan yapan en önemli özellikleri; yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, sevgi, şefkat, merhamet, hoşgörü, tevazu, toplumsal sorumluluk, insanlığa hizmet aşkı, fedakârlık gibi manevi duygulardır.

Ülkemizde bu üstün duyguları faaliyete geçiren en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında ise Kızılay gelmektedir. Savaşta ve barışta insanlığın kara gün dostu olan Kızılay, insanımızın yardımseverliğini, hoşgörüsünü, dayanışma arzusunu bütün dünyaya göstermektedir.

     Türk Kızılay’ı ırk, dil, din, etnik köken ve coğrafya farkı  gözetmeksizin bütün insanlara yardım eli uzatan, dünya üzerinde evrensel değer üreten çok az saygın kurumdan biri olarak, sosyal yaraların sarılmasında önemli rol oynayan bir kurumdur. Türk Kızılay’ı, Türk insanının sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış halidir.

     Yurdumuzun neresinde bir felaket haberi görsek ya da duysak Kızılay’  ın varlığını hisseder, güvende olduğumuzu biliriz. Kızılay’ın halka yaptığı yardımlar yine halkın Kızılay’ a yaptığı  yardımlardan ve bağışlardan olur. Durumu iyi olan her vatandaş  Kızılay’ a bağış ve yardımını esirgememelidir. Kan vermeye müsait olan kişiler kan bağışında bulunmalıdır. Her insan bilmelidir ki, bir gün yardıma muhtaç duruma kendisi de düşebilir.

     Kuruluşundan itibaren halkımızdan aldığı güç ve destekle, yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen her türlü felakette insanlığın yardımına koşarak,  ülkemizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde hizmet vermektedir. Kızılay bu yüce hizmetleriyle, Türk Milleti’nin yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgi gücünü en iyi şekilde temsil ederek, ülkemizin uluslararası itibarını da artırmaktadır. Küresel barışa değerli katkı sağlamaktadır. Vatandaşlarımız da gerek maddi anlamda, gerekse kan bağışlarıyla Kızılay’ı desteklemeye devam etmektedirler. Kızılay, aziz Türk milletinin hamiyetperverliğinin sembolüdür. Kızılay, bizi biz yapan sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet ve dayanışma kültürümüzün anlamlı bir tezahürüdür.

     Ülkemizin dünya gündeminde belirleyici bir aktör konumuna gelerek gücünü gittikçe artırdığı günümüzde, her zamankinden daha fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız vardır.  Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü coşkusu ile başlayan Kızılay Haftası’nı kutluyor, toplumsal sorumluluk anlamında fedakârca çalışan Kızılay Derneği’nin tüm çalışanlarını tebrik ediyor, sevgiler sunuyorum.”dedi. 
 

  

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ 

GİRESUN ŞUBE BAŞKANLIĞI 

Giresun Şube Başkanlığı olarak halkımızın,dünyanın her yerinde çalışan Kızılay gönüllerinin ve tüm Türkiye’nin Kızılay haftasını en içten dileklerimizle kutluyoruz.Ayrıca Van depreminde hayatını kaybedenlere rahmet ve yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.Kızılay’ın 1868 yılından bugüne kadar varlığını devam ettiren ve  her yıl biraz daha güçlenen bir kuruluş olmasını istiyor.Hepimizin bildiği gibi her yıl 29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası olarak kutlanmaktadır. Türk kızılayımızın çalışmaları zamanla sınırlı değildir. Kızılay’a gösterilen ilgide zamanla sınırlı kalmamalıdır. Türk kızılayımız değerli halkımızın ve gönüllülerimizin desteğiyle yılın 365 günü, her saati ve her dakikası iyiliğin zirvesinde insanlara yardım etme yolculuğuna devam edecektir.Unutulmaması gereken tek şey Kızılay hepimizindir.Ve hepimizin bir gün Kızılay’a ihtiyacı olabilir . Giresun Kızılayı olarak ayakta kalabilmemiz için bağışlarınızı ve yardımlarınızı bekliyoruz..

     Yönetim Kurulu Adına Mürvet ŞENSOY 
 

Ayrıntılı  Bilgi için irtibat :

 

Giresun Kızılay Şube Başkanlığı: 216 11 68    faks :216 41 13 

Yönt. Kurl. Sekr. (Bsn. Sözcs.) Mürvet ŞENSOY: 0546 265 30 87 

Adres: Sultan Selim Mh. Kazancılar Yokuşu No :28 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir