Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5472 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2012 - 14:32

Kızılaydan Bir Hizmet Daha

Büyüt
Küçült
Kızılaydan Bir Hizmet
İlimizde kan vermek isteyen vatandaşların kan bağışı işlemlerinde daha kolay ulaşımının sağlanması amacıyla Kızılay tarafından hazırlanan Kan Konteynırı Vali Dursun Ali Şahin'in katılımıyla hizmete girdi.

Kızılaydan Bir Hizmet Daha

İlimizde kan vermek isteyen vatandaşların kan bağışı işlemlerinde daha kolay ulaşımının sağlanması amacıyla Kızılay tarafından hazırlanan Kan Konteynırı Vali Dursun Ali Şahin'in katılımıyla hizmete girdi.   Vali Dursun Ali Şahin, geçen yıl bin 800 ünite toplandığını, son 9 ayda ise bu rakamın 2.200′ün üzerine çıktığını belirterek, yıl sonuna kadar bu rakamın 3 binin üzerinde olmasını beklediklerini söyledi. Toplanan kan ünitelerinin Giresun için yeterli bir rakam olmadığının da altını çizen Vali Şahin, “Şu anda bizim 5 binin üzerinde kan ünitesine ihtiyacımız var.” dedi.   Konteynır sayesinde Giresun’da kan bağışı işlemlerinin daha kolay hale geldiğini belirten Vali Şahin, hizmete giren konteynırla birlikte, çadır ve otobüsün de kan bağışı çalışmalarında aktif olarak hizmet edeceğini belirterek konuşmamsını şöyle tamamladı. “Bu konteynırın yerini sağolsun Belediye Başkanı verdi. bu yeri tahsis ettiği için ona da müteşekkirim. Bu hummalı çalışma sonunda belki de 3 bin ile 4 bin ünite arasında kan toplanmış olacaktır. Bu konuda görev almış olan arkadaşlarımızı kutluyorum. Çok hayırlı bir işi gerçekleştirdiklerini ifade etmek isterim. Bir kan yerine göre bir can demektir. Bir kişinin hayatını kurtaran bütün alemi kurtarmış gibi olur”   Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Vali Şahin, kan bağışında bulundu.  

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir