Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9466 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2013 - 18:50

Kolukısaoğlu'na Teşekkür Plaketi

Büyüt
Küçült
Kolukısaoğluna Teşekkür
Solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren annesinin organlarını bağışlayarak 3 kişinin hayata tutunmasına vesile olan Hakan Kolukısaoğlu' na, Vali Dursun Ali Şahin tarafından plaket verildi.

 Valilik Makamında 22 Şubat Cuma günü düzenlenen plaket töreninde bir konuşma yapan Vali Şahin, “Son 20 yıldır Türkiye'de tıbbi alanda müthiş bir gelişme yaşanıyor. Bu müthiş gelişmenin içerisinde organ bağışının da günden güne artması hepimizi sevindiriyor. Ben kişisel olarak tırnaklarıma varıncaya kadar bağışladım. Vatandaşlarımızın da bağışlamasını istedim. Bugün Türkiye de organ bekleyen 20 bine yakın insan var. Bu insanların -Artık Yeter- den öte -Allah razı olsun, ben hayata kavuştum- demelerinin zamanı geldi. Ben de bu arkadaşımızın annesinin organlarıyla hayata tutunacak olan ve başkalarına da örnek teşkil edecek olan oğlunu yürekten kutluyorum ve kendisine bu plaketimizi veriyorum. Şunu ifade etmeliyim ki annesine en büyük hayır yolunu açmış oluyor. Bu konuda emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Organ nakli konusunda organ bağışının artmasını gönülden diliyorum. Sizde organlarınızı bağışlayın. O organlarınız bir hayat kurtarsın diyorum.”

 

Annesi Zerbab Kolukısaoğlu'nun organlarını bağışlayan Hakan Kolukısaoğlu yaptığı açıklamada " Annem vefat ettiğinde, doktor bize geldi, hayata tutunmak isteyen insanların olduğunu söyledi. Organ bağışında bulunup, bulunamayacağımızı sordu. Kardeşim Serkan Kolukısaoğlu akciğer kanserinden vefat etti. Kardeşime akciğer nakli yaptırmak için çok mücadele ettik. Nakil konusunda çok canımız yandığı, kardeşime çok organ aradığımız için duyarlılık gösterdik. İnsanlara örnek olmak gerekiyordu. Örnek olabilmişsek ne mutlu bize" dedi.

 

Plaket töreninde; İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Gökhan Ordu ve Organ Nakli Koordinatörü Dr. Adem Kırca’da hazır bulundu.







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir