Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7048 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   10 Aralık 2013 - 10:08

KOM Şube Faaliyetleri

Büyüt
Küçült
KOM Şube
Emniyet güçlerince ilimiz muhtelif yerlerinde gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünün yayınladığı basın bülteni:

Olay 1:  Giresun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz Organize Büro Amirliği görevlilerince Ruhsatsız Silah Ticareti yapan şahıslarla ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

            İlimiz  Yağlıdere ilçesinden silah satın alarak Dereli ilçesine 28 … plaka sayılı araçla götüren H. D. isimli şahıs, Yağlıdere ilçesinde 07.12.2013 günü saat 20:00 sıralarında Espiye Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden araçta yapılan aramada aracın torpido gözünde 2 adet yağlı vaziyette, yeni yapıldığı değerlendirilen el yapımı 9 mm çaplı silah, 2 adet şarjör ve 1 adet fişek ele geçirilmiştir. 

Konu ile ilgili 07.12.2013 günü H. D. isimli şahıs yetkili adli mercilere çıkartılmıştır.

 

Olay 2:  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri tarafından ilimiz genelinde uyuşturucu madde bulunduran, kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda; İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu ile ilimiz genelinde piyasaya sunacağı bilgileri öğrenilen isimli şahıslarla ilgili yapılan çalışmalarda;

            07.12.2013 günü E.Y (1979) ve R.K(1976) isimli şahısların içerisinde bulunduğu 34.... plaka sayılı araçta 17 paket halinde toplam 51 gram uyuşturucu bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.

            Konu ile ilgili yapılan gerekli işlemlerin ardından mevcutlu olarak C. Başsavcılığa sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.




Basın Bülteni

Giresun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan kontroller esnasında 09.12.2013 günü ilimiz Hacı Siyam Mahallesinde N.K. isimli şahsın 1996 doğumlu E.T. isimli yaşı küçük çocuğa bir paket Gürcistan bandrollü sigarayı satmış olduğunun tespiti üzerine N.K. hakkında Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini suçundan adli işlem yapılmıştır.

Ayrıca Gürcistan bandrollü sigaranın ülkemize kaçak yollardan sokulduğunun anlaşılması üzerine olaya KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimizce el konulmuş, N.K. isimli şahsın ikameti ve çalıştığı yerde alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda 15 paket kaçak sigara, 5 şişe içki ile 11 değişik markalarda 101 kapsül cinsel uyarıcı hap elde edilerek muhafaza altına alınmıştır.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının bilgi ve talimatları ile N.K. isimli şahsa Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temini ve 5607 SKM sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem yapılmak üzere adli mercilere sevki sağlanmış olup bahse konu iş yerinin ruhsatsız olması nedeni gerekli idari işlemler başlatılmıştır.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir