Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6273 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2013 - 19:08

KÖYDES Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
KÖYDES Toplantısı
KÖYDES İKÖYDES İl Tahsisat Komisyonu toplantısı bugün Vali Hasan Karahan başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.l Tahsisat Komisyonu toplantısı bugün Vali Hasan Karahan başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantı açılışında konuşan Vali Karahan amacın daha çok insanımıza hizmet götürmek olduğunu belirterek sorunların yerinde görülerek çözümler üretilmesini istedi.

 

Aktarılan ödeneklerle başlatılan işlerin sıkı takipçisi olunması isteğini de dile getiren Vali Karahan, “ Sorunlara kağıt üzerinde değil de yerinde görülerek çözümler üretin. Bizzat olay mahalline giderek kendi gözlerinizle görün ve ona göre  değerlendirmede bulunun. Yapılan işleri de mutlaka denetleyin. KÖYDES’den gelen ödenekleri çok iyi şekilde değerlendirin ki  daha fazla hizmet yapılsın.”dedi.

 

Konuşmanın ardından her ilçede yapılan KÖYDES işleri slayt sunumuyla anlatıldı.

Toplam bu yıl 18 Milyon 352 Bin Türk Lirası ödenek geldiği, bu ödeneğin 9 Milyon101Bin 767 Lirasının harcandığı belirtildi. Gelen ödenekle 90’ı içmesuyu, 441’i ise yol olmak üzere toplam 531 projenin belirlendiği, bu projelerin 253’ünün bitirildiği, 66 ‘sının %70 ve üzerinin tamamlandığı, 120 sinin devam ettiği, 60ının ihale aşamasında olduğu 32’sine ise henüz başlanmadığı kaydedildi.

 

Toplantıya, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdare Genel Sekreteri Vekili Vali Yardımcısı Barış Demirtaş ve diğer ilgililer katıldı.


 


DOKA Toplantısı Giresun’da Yapıldı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu toplantısı dün ilimizde gerçekleşti.


Valilik Toplantı Salonunda Ordu Valisi Kenan Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hasan Karahan, Trabzon Valisi Abdülcelil Öz, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, Ordu TSO Başkanı Servet Şahin, Trabzon TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Gümüşhane İl Genel Meclisi Sebahattin Çobanoğlu ve DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım katıldı.

Toplantının genel gündem maddeleri kapsamında, proje yönetim faaliyetleri, Ordu-Giresun Havaalanı çevresine ilişkin gelişim planlamaları ve proje izleme-değerlendirme faaliyetleri görüşüldü.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir