Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 2821 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2023 - 23:22

KURTULUŞ SAVAŞI RUHU İLE ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞADILAR

Büyüt
Küçült
KURTULUŞ SAVAŞI RUHU İLE ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU BİRLİKTE

Afyonkarahisar İscehisar İlçesi Doğanlar Köyünde bulunan Giresun Şehitliği anma programı 26 Ağustos Cumartesi günü protokol ve binlerce Giresunlu ve ziyaretçiler ile birlikte coşku ile yapıldı. Programa İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, İyi Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Giresun il Başkanı M.Bahadır Yılmaz, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Hasan Arslan ve Ali Özkaya, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Afyonkarahisar üst düzey protokolü, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile ziyaretçiler katıldı.

Giresun Federasyonu ile İsçehisar Kaymakamlığı organizasyonu ile yapılan Afyon Giresun Şehitliği anma programına 30 otobüs ve özel araç ile gelen binlerce Giresunlu katılım sağlayarak Afyon'da Giresunluların Kurtuluş savaşı ruhuna ve şehitliğine sahip çıktı. Sunucu Çiğdem Tahmaz tarafından başarılı bir şekilde sunulan anma programında ilklerde yaşandı.

Milletvekili olduktan sonra ilk defa Giresunlular Şehitliği anma programına katılan MHP Giresun milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak Kurtuluş Savaşı ruhunu ve Zafer Bayramı coşkusunu birlikte yaşadıklarını söylediler.

Doğanlar Köyü halkının yakın ilgi gösterdiği anma programında program sonrası ilçe belediyesi tarafından ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu. Doğancılar Köyü Giresunlular Şehitliği Derneği Başkanı Selahattin Özkara ekibi ile mutfak tezgâhı kurarak ziyaretçilere ikramlarda bulundular.

Şehitlik çevre düzenlemesi ile birlikte yapılan Giresun Kültür Evi ve sosyal tesislerle Giresun şehitlerine yakışır, her daim ziyarete açık bir ibadet yeri ve millî manevi Kurtuluş Savaşı duygularımızı daha güçlü şekilde hissedeceğimiz mekânda ziyaretçiler ruhlarına Fatiha gönderdiler.

Giresunlular şehitliğinin son halini gören ve gezen ziyaretçiler takdirlerini Giresun federasyonu kanalı ile yetkililere ileterek "Allah razı olsun emekleriniz büyük" dediler.

ORGANİZASYONA PROFESYONEL EKİP DAMGASI

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş olmak üzere, organizasyonun kusursuz olması için ekibi birlikte büyük gayret sarf eden Başkan Yardımcısı Zafer Tahmaz tecrübesini ve profesyonelliğini bir kez daha göstererek damga vurdu.

Giresun Federasyonu Kadın Kolları İle Gençlik Kolları tam kadro çalışarak yüzlerinin akı ile anma programını gerçekleştirdiler.

Şehitlik anma programı Kuran-I Kerim tilaveti, protokol konuşmaları ve sonrasında fener alayı yürüyüşü ile program sona erdi.

Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir