Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5550 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:52

Meclisten Filipinlere Yardım

Büyüt
Küçült
Meclisten Filipinlere
İl Genel Meclis üyelerinin Haiyan Tayfunu'nun vurduğu Filipinler için topladığı 4 Bin Liralık yardım bugün Vali Hasan Karahan'a takdim edildi.



Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu çok sayıda ülkeden ve uluslararası kuruluşların yardım yaptığı Filipinler’deki drama İl Genel Meclisi üyelerimiz de duyarsız kalmadı.


İl Genel Meclisi üyeleri aralarında topladığı 4 bin TL’lik nakdi yardımı Filipinler'e ulaştırmak üzere bugün yapılan Meclis Toplantısında Vali Karahan’a teslim ettiler.

Toplantıda yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden “Filipinlerde yaşanan sel afetinde yaşananları tüm dünya televizyonlarında izledik. Bizde bu konuya duyarsız kalamayız.  Bu münasebetle İl Genel Meclisi olarak arkadaşlarımızı fikirleri doğrultusunda bir bağışta bizden olsun. Bu insanların çektiği çilelerin, yaraların sarılması adına bir pansuman olması adına bizde meclis üyeleri olarak 4 bin lira kadar bir yardım topladık. Sizde uygun görürseniz ilin amiri olarak bu bağışımızı size takdim etmek istiyoruz. Bu münasebetle bizi kırmayıp buraya kadar geldiğiniz içinde meclis üyeleri olarak size teşekkürü bir borç biliyoruz. ” dedi.


Filipinlere ulaştırılmak üzere toplanan parayı Başkan Öden’den teslim alan Vali Karahan da Meclis üyelerini duyarlılıklarından dolayı kutlayarak  “Bu örnek davranışı gerçekleştiren meclis üyelerimizi kutluyoruz. Devletimiz Filipinler hükümetine anında 65 ton ihtiyaç malzemesi yapmıştır. Orada ciddi sayıda insan afete maruz kalmıştır. Dünyanın her yerindeki insanları tabii afetlerden korusun. Bizde bunu çok sık yaşayan bir ülkeyiz. Zaman zaman bizimde başımıza doğal afetler geliyor. Bizde bu konuda tabii afetlere uğramış bir ülkeyiz. Onları en iyi biz anlarız.  Sizde gerçekten güzel bir hassasiyet  örneği vererek herhâlde iller arasında ilk bu işi yapanlardansınız. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Her alanda dünyanın her yerinde yardıma koşan ülkemiz meclis üyeleriyle de bu örnek davranışı gerçekleştirmiştir. Toplanan bu 4 bin TL’lik yardımı teslim aldım ve yerine ulaştırılacaktır” şeklinde konuştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir