Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9895 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2012 - 12:38

Memurlara Ramazan Paketi

Büyüt
Küçült
Memurlara Ramazan
Vali Dursun Ali Şahin'in vasıtasıyla KOLİN İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Hükümet Konağında çalışan yönetici kadrosunda bulunmayan memurlara Ramazan Gıda Yardım Paketi dağıtıldı.

Memurlara Ramazan Paketi
Vali Dursun Ali Şahin'in vasıtasıyla KOLİN İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Hükümet Konağında çalışan yönetici kadrosunda bulunmayan memurlara Ramazan Gıda Yardım Paketi dağıtıldı.   Bugün saat: 9.30’da Valilik önünde, ramazan paketini teslim almak için gerçekleştirilen programa katılan Vali Şahin,  daha önceki görev yaptığı yerlerde de her yıl bu tarz organizasyonlar yaptıklarını belirterek, bu Ramazan’da da KOLİN yetkililerinin aracılığıyla 500 Adet Ramazan Yardım Paketi’ni Valilik binasında çalışan memurlara dağıtmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.   Vali Şahin, Ramazan Paketlerinin amir, mühendis ve doktorlar dışındaki memura dağıtılacağını söyleyerek “Burada 500 koli var, 500 memur arkadaşımıza dağıtacağız. Zaten bu yörenin fakir fukarasına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gerekli dağıtım yapılıyor. Ama oradan memurlara vermek mümkün olmadığı için bende değişik yol izleyerek memur arkadaşlarımızı da düşündüm.  Bu ramazan paketleri memurlara üzüldüğümüzden değil, onlara şevk vermek için, onlara çalışma azmi vermek için veriliyor. Memurların durumu çok iyi. En az alan memur Bin 500 TL. Maaş alıyor ki o da güzel bir rakam. Ben onlara moral olsun diye bu jesti yapıyorum. Herhalde bu jestin karşılığını çalışarak gösterecekler diye düşünüyorum. Sadece bu değil. Valiliğimizde kreş yaptırıyoruz. Çocuğuyla beraber gelecek, işini yapacak, akşamda çocuğunu alıp gidecek. Buda memurlarımıza sosyal görevimiz olduğunu ifade ediyorum. İleriki günlerde daha değişik şeylerinde Hükümet Konağı’mızda olacağını sizlere belirtiyorum.” diye konuştu.   Memurlara dağıtılan Ramazan Yardımı Paketlerini gönderen KOLİN İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilileri Celal, Naci ve Veysi Koloğlu’na teşekkür eden Vali Şahin “Memurlarımızın hiç olmazsa bir aylık yiyeceğini böylece karşılamış olmanın da sevinci içerisindeyim. Şimdilik Hükümet Konağında görev yapanlara dağıtılıyor ama ilerde imkan olduğunda Hükümet Konağı dışındakilere de yardım yapabilmek için fırsatını kolluyorum. Tabii ki bunlar spontane oluşan şeyler. Önümüzdeki günlerde diğer kurumlarımızda da bu kadar kişinin olduğunu biliyorum. Onlar içinde bir şey temin etmeye çalışacağım.” dedi.    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir